- advertentie -

World War Z – trailer voor 4 player shooter

We wachten nog altijd om meer details voor de film World War Z 2, maar we kunnen ons volgend jaar sowieso verheugen op de game van World War Z.

World War Z the game is gebaseerd op de film en volgt dus het pad naar New York, Jeruzalem en Moskou. In een team van maximaal 4 spelers zul je overlevenden moeten redden uit benarde situaties, vaak met gevaar voor eigen leven.

Saber Interactive ontwikkelt de game voor Playstation 4, Xbox One en Steam/PC. De planning is dat de game ergens volgend jaar te verkrijgen zal zijn. Volgens Matt Karch van Saber Interactive: “World War Z is een titel die synoniem staat voor hartverscheurende angst en actie, en we zijn enthousiast om die energie weten vast te leggen in een snelle en gruwelijke ervaring die speciaal is ontworpen voor moderne consoles en pc’s.”

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.