- advertentie -

Amerikaanse trailer voor Outcast seizoen 2

Nog voordat seizoen 1 van Outcast werd uitgezonden in 2016 werd bevestigd dat er een seizoen 2 zou komen. Sommigen van jullie die dit nu lezen, hebben waarschijnlijk het tweede seizoen van de serie Outcast al gezien. Als dat zo is, heb je het waarschijnlijk al een tijdje geleden gezien, omdat het in het voorjaar van 2017 op Fox in Nederland werd uitgezonden. Maar de mensen die de serie op de Amerikaanse Cinemax kijken, moeten nog een maand wachten voordat de serie in première gaat. Cinemax komt echter wel met een nieuwe trailer.

Outcast Season 2

In het eerste seizoen zagen we de jonge introverte Kyle Barnes die al zijn hele leven bezeten is door demonen. Hij leeft als een kluizenaar en houdt zijn vrienden en familie zo ver mogelijk bij zich vandaan. Kyle probeert uit zijn isolement te ontsnappen en langzaam weer zijn leven op te bouwen. Wanneer oude bekende, dominee Anderson (Philip Glenister), zijn hulp inschakelt bij een nieuwe duiveluitdrijving, gaat Kyle de confrontatie aan met zijn verleden en op zoek naar antwoorden over zijn bezetenheid. Totdat hij achter een geheim komt, dat het einde kan betekenen van het leven op aarde.

In de nieuwe trailer voor seizoen 2 is er volop bloed, paniek en nog meer demonische bezetenheid aanwezig. Ook zullen de castleden Megan (Wrenn Schmidt), Sara (Julia Crockett), Mark (David Denman), Allison (Kate Lyn Sheil), Sydney (Brent Spiner) en Byron Giles ( inmiddels overleden Reg E. Cathey)  terugkeren.

Cinemax heeft aangekondigd dat het tiendelige tweede seizoen van horror-serie Outcast zal beginnen op vrijdag 20 juli om 22:00. De mogelijkheid tot een seizoen 3 word niet uitgesloten. Of en wanneer Outcast te zien is bij streamingsdiensten zoals Netflix is vooralsnog onbekend.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…