- advertentie -

Crowdfunding: Steun het Razor Reel Flanders Film Festival


In oktober vindt voor de 11e keer het Razor Reel Flanders Film Festival (RRFFF) plaats in Brugge. De eerste negen edities vonden plaats in het Brugse Cinema Liberty, dat helaas werd gesloten. Sinds afgelopen jaar huist het RRFFF in het auditorium van het St-Lodewijks college. Dat was zeker geslaagd.

Alleen is er één groot nadeel en daarom zet het Vlaamse genrefestival een crowdfundingcampagne op. Voor deze locatie moet alle projectieapparatuur worden gehuurd, denk aan een projector, cinemaserver, audioprocessing en projectiescherm, dat tikt elk jaar behoorlijk op het budget van het festival dat al puur op vrijwilliger draait. Als het festival nu €3.500,- ophaalt, kunnen ze door zonder te moeten bezuinigen op het filmprogramma. Met de aankoop van de apparatuur wordt niet alleen het filmfestival verstevigd, het biedt ook de mogelijkheid om de rest van het jaar aandacht te besteden aan genrefilms door het organiseren van kleine evenementen.
Draag jij het Razor Reel Flanders Film Festival Brugge een warm hart toe? Dan kun je het steunen via Hellobbank.be.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…