De kerstman onthooft zijn rendieren in ´Beauty of Horror´ R-rated claymation!

 

Afbeeldingsresultaat voor the beauty of horror

Om de Halloween-release van zijn kleurboek The Beauty of Horror: Ghosts of Christmas (IDW Publishing), te vieren heeft bestseller en creator Alan Robert samen met een animator Trent Shy een must-see-claymation-bloedbad geproduceerd op de Noordpool!

Die arme kerstman valt onder Ghouliana´s betovering en wordt geforceerd om te jagen op zijn rendieren met een bebloede kettingzaag. Terwijl duivelse elven elkaar op brute wijze in stukken hakken en zelfs Frosty de sneeuwpop krijgt wat hem toekomt vliegt Ghouliana weer weg op de slee van de kerstman. 

The Beauty of Horror, is een zeer succesvolle reeks van kleurboeken voor volwassen met horrorthema. Zorg er dus voor dat je rode potloden en krijtjes klaar staan! Dit kleurboek nodigt horrorfans uit om hun innerlijke colorist te ontdekken. Door middel van ingewikkelde pen- en inktillustraties om in te kleuren en verfraaien, zullen lezers een aanval van afgehakte hoofden, monsters, dodelijke wapens en skeletachtige resten tegenkomen. Bezoek begraafplaatsen, de zombie-apocalyps, seriemoordenaars en gruwelijke martelkamers. Horrorfans en nieuwkomers verwelkomen deze GORE-geous en creatieve reis naar een bloed doordrenkte nieuwe wereld.

The Beauty Of Horror Ghosts Of Christmas Coloring Book

Kenmerken:

  • Taal: Engels
  • Prijs: 15,99 euro op Bol.com of op hun website!
  • Paperback
  • 64 pagina´s: 9.8” x 9.8”
  • Beschikbaar op: 30-10-2018
  • Reserveer nu een exemplaar!!

Bekijk hieronder voor nog meer kleurboeken uit de reeks: The Beauty of Horror.

The Beauty Of Horror

The Beauty Of Horror 2 Ghouliana's Creepatorium Another Goregeous Coloring Book

The Beauty of Horror

“It’s like an R-rated homage to A Nightmare Before Christmas.“

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer