- advertentie -

Gameplaytrailer voor Project Nightmares

Een groep wetenschappers met paranormale kennis ontwikkelt een machine die patiënten met psychische krachten in slaap brengt en verbindt met een kwaadaardig voorwerp. Project Nightmares is verantwoordelijk voor het onderzoek van deze objecten, ze proberen de geschiedenis te achterhalen en het kwaad uit te roeien.

Het spel is zo gemaakt dat geen enkele playthrough hetzelfde is, de wereld zal blijven veranderen. Ook zal de game in VR uitkomen.

Ontwikkelaar NC bestaat uit twee Argentijnse ontwikkelaars die het hele spel samen maken. Om de stemacteurs en marketing te kunnen veroorloven hebben ze een Patreon aangemaakt. Voor meer informatie kun je terecht op hun Facebook.
Vorig jaar is ‘Project Nightmares’ door Steam Greenlight gekomen en zal snel bij Steam Early Access te vinden zijn.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…