- advertentie -

Geestige trailer van de ‘What We Do In The Shadows’-serie ‘Wellington Paranormal’

Regisseurs Taika Waititi (Thor: Ragnarok) en Jemaine Clement (Flight of the Conchords) hebben een trailer vrijgegeven voor hun aankomende serie Wellington Paranormal, een spin-off van hun mockumentary What We Do in the Shadows uit 2014.

Als je What We Do in the Shadows niet hebt gezien, heb je een hilarische horrorkomedie gemist over een drietal vampiers die een flat delen in Nieuw-Zeeland. Clement en Waititi vertolkten hierin zelf twee van de hoofdrollen. De nieuwe serie zal ook een mockumentary-achtige stijl hebben. Een mockumentary is een televisiegenre waarin een bepaald onderwerp wordt besproken zoals in een documentaire, maar waarin weinig op feiten berust.

Afbeeldingsresultaat voor wellington paranormal

Wellington Paranormal draait om het politieagenten-duo Mike (Mike Minogue) en Karen (Karen O´Leary)  die samen een reeds paranormale gebeurtenissen onderzoeken in Wellington, de hoofdstad van Nieuw-Zeeland. De serie doet je denken aan Cops, maar dan met geesten, weerwolven en bezeten mensen die kruipen over de muren. Waititi en Clement zullen ook kort in de serie te zien zijn, waarbij ze hun rollen in What We Do in the Shadows laten herleven.

In de tussentijd werkt Waititi ook aan een tweede spin-off van What We Do in the Shadows, als een komedie van 30 minuten voor FX. De FX-serie wordt meer als een remake dan als een spin-off beschouwd en heeft een geheel nieuwe cast, inclusief Kayvan Novak (Danger Mouse, Thunderbirds Are Go), Matt Berry (Toast van Londen), Natasia Demetriou (Year Friends) en Harvey Guillen (The Thundermans, The Internship). Het is onduidelijk of Clement en Waititi ook een rol op het scherm in de serie zullen hebben.

Zes afleveringen van de serie ‘Wellington Paranormal’ zullen vanaf 11 juli te zien zijn op de Nieuw Zeelandse tv-zender TVNZ 2. Er is een kans dat Netflix de serie ook gaat aanbieden, maar daarover is nog geen zekerheid.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties
  1. Rob zegt

    O ja, zin in!!

  2. Rob zegt

    Ik heb de eerste twee afleveringen inmiddels gezien. Lachen!

Recente berichten

Trailer voor storytelling horrorgame ‘Beyond The Veil’

Beyond The Veil is een game gebaseerd op storytelling. Beyond the Veil is a text-based narrative horror game, with…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…

5 Horrorfilms met een geniale soundtrack

De films met een soundtrack als je maar een seconde van hoort, je weet gelijk de film en de scène waar het bij hoort. Sommige deuntjes kunnen zo eng zijn dat je er misschien wel kippenvel van krijgt. Hier de Top 5: Films met een geniale…