Overzicht Horrorfilms 2018

In 2018 staan er weer talloze horrorfilms op de agenda. Wij hebben hieronder alvast een overzicht gemaakt wat ons de komende tijd te wachten staat. Natuurlijk is de lijst nog niet compleet, soms is het nog niet bekend of een film in Nederland in de bioscopen zal gaan draaien. Maar genoeg om 2018 lekker te laten beginnen.

horrorfilm februari 2018

horrorfilms maart 2018

horrorfilms mei 2018

horrorfilms juni 2018

horrorfilms juli 2018

 • 5: The First Purge (bios)
 • 5: Adrift (bios)
 • 19: De Kleine Heks (bios)
 • 25: Hotel Transsylvanië 3 (bios)

horrorfilms augustus 2018

horrorfilms september 2018

horrorfilms oktober 2018

 • 4: Venom (bios)
 • 11: Goosebumps: Haunted Halloween (bios)
 • 18: I Still See You (bios)
 • 18: Hell Fest
 • 25: Mary Shelley (bios)

horrorfilms november 2018

horrorfilms december 2018

 • 13: Mortal Engines (bios)

Geen datum

 • Overlord

[better-social-counter style=”modern” columns=”4″ colored=”1″ order=”rss,facebook,mailchimp,twitter” title=”Blijf op de hoogte van horrorfilms” show_title=”1″ icon=”” heading_color=”” heading_style=”t1-s4″ bs-show-desktop=”1″ bs-show-tablet=”1″ bs-show-phone=”1″ css=”” custom-css-class=”” custom-id=””]

Horrorfilms 2018 - trailer madness

Benieuwd wat we in het verleden van horrorfilms vonden? Hier is een overzicht van al onze recensies..

Insidious: The Last Key

11 januari in de bioscoop

De makers van de succesvolle Insidious-filmreeks keren terug met INSIDIOUS: THE LAST KEY. In deze nieuwe horrorfilm ondergaat de briljante parapsychologe Dr. Elise Rainier (Lin Shaye) haar meest angstaanjagende paranormale ervaring ooit: namelijk één in haar eigen huis.

24 januari op BD/DVD
IT: Chapter One Reserveer nu
Mother Nu te reserveren

Winchester: The house that ghosts built

8 februari in de bioscoop, regie: Spierig Brothers, cast: Helen Mirren, Jason Clarke, Sarah Snook
Sarah Winchester, de weduwe van een Amerikaans wapenmagnaat, is er van overtuigd dat ze geteisterd wordt door de geesten van mensen die door de wapens van haar echtgenoot zijn omgekomen. Nadat haar man en kind plotseling overlijden werpt ze zich op de constante verbouwing van het gigantische Winchester Mystery House, dat ontworpen is om de kwade geesten weg te houden. Wanneer de sceptische psychiater Eric Price naar het landgoed gestuurd wordt om Sarah’s geestesgesteldheid te evalueren, komt hij er achter dat haar obsessie met het bovennatuurlijke misschien nog niet zo gek is.

Winchester neemt het publiek mee in een labyrintachtig huis waarvan gezegd wordt dat het één van de meest bezeten plaatsen ter wereld is. Vrijwel direct na de dood van Sarah werd het Winchester Mystery House opengesteld voor publiek als een toeristische attractie. Deze mysterieuze villa is te bezoeken in San Jose in de Verenigde Staten.

The Shape of Water

15 februari. Regie: Guillermo del Toro

The Shape of Water speelt zich af tijdens de Koude Oorlog in Amerika circa 1962. In een verborgen en zwaarbeveiligd overheidslaboratorium waar ze werkzaam is, zit de eenzame Elisa (Sally Hawkins) gevangen in een leven van isolatie. Elisa’s leven verandert voor altijd als zij en collega Zelda (Octavia Spencer) een geheim experiment ontdekken.

Happy Death Day 21 februari op BD en DVD, nu te reserveren.

Annihilation

22 februari in de bioscoop

Gebaseerd op de bestseller Southern Reach Trilogy, Annihilation van Jeff VanderMeer, met Natalie Portman, Jennifer Jason Leigh, Gina Rodriguez, Tessa Thompson, Tuva Novotny en Oscar Isaac. Geschreven en geregisseerd door Alex Garland (Ex Machina, 28 Days Later).

Day of the Dead (Bloodline) 23 februari op BD en DVD. Reserveer nu.
Jigsaw 1 maart op BD en DVD, nu te reserveren.

The Strangers: Prey at Night

8 maart. Regie: Johannes Roberts

indy en Mike maken samen met hun rebelse dochter een trip door het platteland. Ze besluiten te overnachten op een afgelegen camping om zo de laatste dagen van hun vakantie samen door te brengen. Wanneer de familie zich opmaakt voor een welverdiende nachtrust, wordt er op de deur geklopt. “Is Tamara thuis?” Het is het begin van een dodelijk kat-en-muisspel met 3 gemaskerde psychopaten.

Leatherface 9 maart op BD en DVD, nu te reserveren.
Keep Watching 16 maart op BD en DVD, nu te reserveren.

Pacific Rim: Uprising

22 maart in de bioscoop

In de nieuwe spectaculaire 3D-actiefilm PACIFIC RIM: UPRISING gaan de piloten van de Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters.

23 maart
Bedeviled nu te reserveren op DVD
The Snowman reserveer op BD/DVD

The New Mutants

12 april – Regie: Josh Boone

Rampage

19 april. Regie: Brad Peyton

De afstandelijke primatoloog Davis Okoye (Johnson) heeft een hechte band met George, de buitengewoon intelligente zilverrug gorilla die hij al vanaf diens geboorte verzorgt. Maar een genetisch experiment maakt van deze vriendelijke aap een woedend wezen van enorme afmetingen. Om het allemaal nog erger te maken, blijkt dat er nog meer dieren een genetische verandering hebben ondergaan. Terwijl deze nieuwe alfa roofdieren in Amerika dood en verderf zaaien, gaat Okoye samen met een uit de gratie geraakte geneticus op zoek naar een geneesmiddel. Hij moet zijn weg banen op een steeds veranderend speelveld, niet alleen om een wereldwijde ramp te voorkomen maar ook om het monster te redden dat ooit zijn vriend was.

Escape Room 13 april, nu te reserveren op BD en DVD

A Quiet Place

10 mei in de bioscoop
Als ze je niet kunnen horen, krijgen ze je niet te pakken.

Met o.a. John Krasinski (13 Hours, The Office) en Emily Blunt (The Girl on the Train).
Geregisseerd door John Krasinski

Jurassic World: Fallen Kingdom

7 juni in de bioscoop

Welkom in JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM! Favoriete personages keren terug in dit 3D actie-spektakel. De film vol ontzagwekkende dinosaurussen, introduceert nieuwe soorten die nog angstaanjagender zijn dan ooit tevoren.

Geostorm, nu te reserveren op BD en DVD

Hotel Transsylvanië

Voor de kids: 25 juli in de bioscoop

In de nieuwe 3D-animatiefilm HOTEL TRANSSYLVANIË 3 van Sony Pictures Animation reis je mee met onze favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters.

Flatlines, nu te reserveren op BD en DVD

Mortal Engines

13 december in de bioscoop.

Een post-apocalyptische film, misschien niet zo duister.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer