- advertentie -

Life is Strange 2 verschijnt eind september

Life is Strange was een paar jaar terug een bijzondere adventuregame met duistere invloeden. Een jaar later kwam de prequel Life Is Strange: Before the Storm uit. De games zijn geen visuele horror, het enge zit meer in de sfeer en de emotie van het spel. Tijdens de E3 werd duidelijk dat er meer games in deze reeks zouden komen, inmiddels is duidelijk er Life is Strange 2 op 27 september zal verschijnen voor PS4, Xbox One en PC.

De game zal een iets andere weg in slaan, het speelt zich in dezelfde wereld af, maar is toch anders. Om de spelers hier aan de wennen is vandaag de stand-alone game ‘The Awesome Adventures of Captain Spirit’ verschenen, gratis! (Steam | Xbox One | PS4)

Chris is een gewone, 10-jarige jongen die een superheld wil worden. Hij is dol op zijn speelgoed, waar hij dankzij zijn enorme verbeeldingskracht allerlei avonturen mee beleeft. Maar vandaag zal hij niet zijn gebruikelijke avonturen maar iets werkelijk buitengewoons beleven. DONTNOD Entertainment is terug met een gloednieuw, origineel en ontroerend verhaal. Beleef een stukje uit het leven van de jonge Chris, waarbij hij van een gewone zaterdag een episch superheldavontuur maakt.

Of de game dezelfde duisternis behoudt als Life is Strange hebben wij nog niet kunnen checken. Heeft iemand het al gespeeld? En, wat zijn jullie ervaringen?

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…