- advertentie -

Poster voor vervolg op Unbreakable en Split!

“You cannot contain what you are.”

Regisseur M. Night Shyamalan heeft een eerste teaser-poster vrijgegeven voor Glass, de aankomende sequel van Split (2016) en Unbreakable (2000). Shyamalan deelde de poster via Twitter en deze bevat de drie hoofdpersonages: David Dunn (Bruce Willis), Mr. Glass (Samuel L. Jackson) en Kevin Wendell Crumb/The Beast (James McAvoy).

Na het einde van Split, zien we in Glass dat Dunn achter het bovenmenselijke figuur The Beast aangaat in een reeks escalerende confrontaties, terwijl de schaduwachtige aanwezigheid van Elijah Price op de achtergrond opdoemt, als een man die geheimen van beide mannen kent.

Meer details over de film worden later deze maand aangekondigd bij de San Diego Comic-Con, We moeten dus nog even wachten tot 20 juli!

Glass zal hoogstwaarschijnlijk vanaf 23 januari 2019 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…