Film & TV | Games | Boeken & Comics

Nederlandse horrorfilm in de top 20 Variety

 

Als je bekend bent met het Amerikaanse entertainmentblad “Variety” dan weet je misschien ook dat zij een top 20 hebben gepubliceerd met de beste horrorfilms van de afgelopen twintig jaar.

The Human Centipede 2 staat er in en dat is van de Nederlandse regisseur Tom Six. Een zieke, sadistische film volledig in het zwart wit. Niet gemaakt voor bange poeperds! Net zoals wat vaker is met een deel 2 of een deel 3, het moet altijd erger. Bij het eerste deel worden er 3 mensen met kont en mond aan elkaar gemaakt. Bij het tweede deel zijn het twaalf mensen. In deel drie is het een hele Amerikaanse gevangenis.

In de top 20 staan nog andere gave films als: Paranormal Activity 3, The Babadook, Insidious en Hereditary. De hele lijst, met The Human Centipede 2 op nummer 17, vind je hier.

Weet wel dat bij dit soort lijsten, dat het gemaakt is uit meningen. Het hoeft jouw mening niet te zijn. Ben je het wel eens met hun nummer 1?

Tom Six is nu in Los Angeles zijn volgende film aan het afmaken: The Onania Club. Een shockerende psychologische thriller wat, wel bij zijn stijl hoort.

Meld je aan op onze weekendnieuwsbrief
Krijg elk weekend een overzicht van het laatste horrornieuws!
Je kunt je elk moment afmelden