- advertentie -

Poster Jordan Peele’s ‘Us’, trailer volgt met Kerstmis


Regisseur Jordan Peele sleepte begin dit jaar een Oscar binnen voor de film Get Out. Hij is daarna direct aan de slag gegaan met zijn volgende film: Us. Op twitter deelde hij de bovenstaande poster én de mededeling dat de trailer van Us met kerstmis zal verschijnen.

Van het plot is inmiddels het onderstaande bekend:
“Een moeder (Lupita Nyong’o) en een vader (Winston Duke) nemen hun kinderen mee naar hun strandhuis om daar lekker met vrienden (waaronder Elizabeth Moss) te ontspannen. Maar als de avond valt, verandert hun sereniteit in spanning en chaos wanneer er een paar onuitgenodigde bezoekers met kwade bedoelingen arriveren.”

De film zal in Amerika op 15 maart in première gaan. Zodra er iets bekend is over een Nederlandse release houden wij je op de hoogte.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.