Rob Zombie deelt eerste beelden vervolg The Devil’s Rejects

In oktober werd bekend dat Rob Zombie de Firefly family uit House of 1000 Corpses en The Devil’s Rejects opnieuw tot leven zal wekken en gisteravond plaatste de rocker/regisseur foto’s van Otis B. Driftwood (Bill Moseley) en Baby Firefly (Shri Moon Zombie) op zijn Instagram. De opnamebeelden tonen beide personages in een rechtzaak.

In de beschrijving schrijft Rob Zombie over Three From Hell, zoals de film zal heten, en vult aan met hashtags die de verschillende castleden vrijgeven. Naast Bill Moseley en Sheri Moon Zombie zijn die Sid Haig (Captain Spaulding), Richard Brake (Doomhead uit 31), Danny Trejo en Emilio Rivera (Sons of Anarchy). Ook Sean Whalen (Halloween 2), Richard Riehle (Halloween 2), Kevin Jackon (31), Richard Edson (Stranger Than Paradise), Pancho Moler (Sick-head uit 31), Marie Jones (The Boondock Saints), Tom Papa (The Haunted World of El Superbeasto), David Ury (Schizo-head uit 31), Clint Howard (Lords of Salem), Daniel Roebuck (The Devil’s Rejects), Jeff Daniel Phillips, Dee Wallace en Austin Stoker hebben een rol in 3 From Hell.

3 Reacties
 1. Robbert zegt

  Och heden, moet dit echt? Kan die man geen regieverbod krijgen en zich beperken tot die k*tmuziek van ‘m? Horror heeft al zo’n slechte naam en het prutswerk van deze meneer maakt ’t niet beter

  1. Frank Mulder zegt

   Ik luister niet vaak naar zijn muziek, maar zijn shows zijn wel spektakel! En zijn films zijn niet allemaal even slecht, al zit de lijn wel in een dalende richting.

   1. Robbert zegt

    Ieder zijn meug en eerlijk is eerlijk, White Zombie was best een goeie band. Maar in ieder geval, de bezwaren die je aanvoerde in de recensie voor Ghostland gaan m.i. ook op voor Zombie’s kijk op het genre. Horror als een soort misantropisch potje wie-kan-het-verste-plassen is niet mijn ding.

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.