- advertentie -

Santa’s evil helpers top 5

Het is december en dat betekend dat de feestdagen eraan komen. Je kan dus heel veel dingen doen zoals: zoetsappige films kijken of Home Alone voor de 800ste keer. Maar natuurlijk zijn er ook duistere kerstfilms over de kerstman met zijn helpers. Hier een top 5 om je een creepy kerst te bezorgen:

5. The Elf

Regisseur – Justin Price

Nick heeft last van night terror door een tragische moord wat hij heeft gezien op jonge leeftijd. Hij erft een oude speelgoedwinkel en ontdekt een vervloekte elfenpop opgesloten in een oude kist, met namen van stoute familieleden op een briefje. Hij ontdekt al snel dat de elf slecht is en met de feestdagen op pad wilt gaan om alles en iedereen te gaan vermoorden wie zijn pad kruist.

->>> Volgende pagina “A Christmas Horror Story” ->>>

He Horrorliefhebber
Al bijna 10 jaar houden we je op de hoogte van het laatste horrornieuws in films, games, boeken, series en meer. Dat is leuk, maar kost ook tijd en energie. We willen zeker 10 jaar doorgaan, steun je ons daarin? Dat kan door bijvoorbeeld een mooie Nachtvlinders-tas, -knuffel, -t-shirt of koffiemok te kopen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.