It’s About Time, Sharknado 6 wordt de laatste – kijk de teaser

Couponactie INT boeken - aug

Nazi’s, dinosaurussen, ridders en de Ark van Noah… Hoezo, het kan niet gekker?

Het zesde deel in de Sharknado-filmreeks moet en zal de laatste worden. Syfy onthulde vorige week de titel en premièredatum met een teaser trailer. De titel is The Last Sharknado: It´s About Time geworden en deze wordt op zondag 19 augustus uitgezonden bij tv-zender Syfy.

Syfy stopt met de bekende filmreeks, de nieuwe Sharknado-films zullen geen groen licht meer zullen krijgen. Eerdere delen die uitkwamen waren: Sharknado (2013), Sharknado 2: The Second One (2014), Sharknado 3: Oh Hell No! (2015), Sharknado: The 4th Awakens (2016) en Sharknado 5: Global Swarming van vorig jaar.

The Last Sharknado: It´s About Time

Alles is verloren. Of toch niet? Fin (Ian Ziering) bemachtigt de kracht van tijdreizen en wil daarmee teruggaan in de tijd om de eerste Sharknado tegen te houden. Tijdens zijn queeste bestrijdt Fin de Nazi’s, dinosaurussen, ridders en maakt hij zelfs een ritje op de Ark van Noah. Ditmaal draait het niet om de vraag hoe de Sharknado’s gestopt kunnen worden, maar wanneer.

Sharknado 6

De film wordt geregisseerd door niemand minder dan Anthony C. Ferrante, die aan het roer stond bij elke Sharknado-film. >Naast Fin (Ian Ziering) komen April (Tara Reid) en Nova (Cassie Scerbo) weer terug.  Andere rollen zijn voor Vivica A. Fox, Dean McDermott, La Toya Jackson, Dee Snider, Neil deGrasse Tyson, Darrell Hammond en Alaska Thunderf*ck 5000. 

Gelukkig is er is nog voldoende tijd om de eerste vijf Sharknado-films in te halen en opnieuw te bekijken voordat het einde nadert, ze staan op Netflix. Hopelijk verschijnt deel 6 daar ook snel na de Amerikaanse première. En terwijl het wachten nu lang lijkt, zal naar verwachting de officiële trailer worden uitgebracht in de aankomende weken. Maar het lijkt er nu al op dat de laatste film het meest absurd zal worden vergeleken met alle andere delen, wat veel zegt. Bekijk nu de eerste beelden uit de nieuwe wervelende haaienhorrorfilm hieronder!

Wat vinden jullie? Wordt Sharknado 6: The Last Sharknado de allerbeste slechtste horrorfilm of een kaskraker?

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer