Prijsvraag: The Nun bij Kinepolis Horror Night

the nun horror night kinepolis

Goed nieuws voor liefhebbers van The Conjuring, Annabelle en horror in het algemeen: de komende editie van de Kinepolis Horror Night staat in het teken van de Conjuring-spin-off The Nun! De vorige horroravond bij Kinepolis was het bijna overal uitverkochte Hereditary, lees ons verslag.

Prijsvraag: Win 2 bioscoopkaartjes voor The Nun Horror Night

Welke korte horrorfilm wordt ook vertoond tijdens de horrornacht in Kinepolis?

Emailadres

Voornaam

Achternaam

[mc4wp_checkbox "Houd mij op de hoogte van prijsvragen en horrornieuws"]
Na verzending ontvangt u een bevestiging per email. Meedoen kan tot 5 september 12:00. Winnaars ontvangen een voucher die ze online kunnen inwisselen bij een Kinepolis bioscoop naar keuze, mits de film niet is uitverkocht.

The Nun wacht op je…
Tijdens de drukbezochte avond verblijdde Kinepolis alle bezoekers met de bekendmaking van de volgende editie van de Horror Night: The Nun op 7 september. The Nun was eerder te zien in The Conjuring 2 en zal bezoekers nu de stuipen op het lijf jagen met haar eigen film. De Kinepolis Horror Night begint met een korte film, waarna de vertoning van The Nun volgt. Grijp niet mis en koop nu vast je tickets, als je durft…


Praktische info:
De Horror Night The Nun vindt plaats in Kinepolissen Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Schagen, Oss, Utrecht, Zoetermeer.
Op vrijdag 7 september gaat de zaal open om 21:45u. Losse kaartjes kosten €10,50

Spannende boekenweken mei 2019

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer