- advertentie -

Trailer The First Purge: ‘What makes America great?’


Je zou kunnen denken dat je naar een promotiefilmpje kijkt van het campagneteam van Donald J. Trump. Toch is dit echt de nieuwe trailer van de vierde Purge-film. ‘The First Purge’ is een prequel op de reeks en vertelt het verhaal hoe Amerika tot het punt is gekomen waarom het jaarlijkse evenement werd geaccepteerd. Bedenker en schrijver James DeMonaco is voor het eerst niet zelf verantwoordelijk voor de regie, dat laat hij over aan Gerard McMurray, wel komt het script uit zijn handen.

De poster is evenzo een knipoog naar de huidige Amerikaanse president.

In Amerika zal de horrorfilm, niet toevallig, in premiere gaan op 4 juli; Independence Day. Een datum van de Benelux is nog niet bekend.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…