- advertentie -

Trailer TAU – slimme huizen zijn gevaarlijk

Eind deze week voegt Netflix een nieuwe horror toe: TAU. De trailer toont een stevig stukje SF-horror:

De techniek in onze huizen wordt steeds slimmer, door domotica hoeven we steeds minder aan het huishouden te doen. De stofzuigrobot besluit zelf wanneer het nodig is om een rondje te doen, de koelkast weet welke producten opnieuw besteld moeten worden en de deurbel ziet zelf of de deur opgedaan kan worden.

In TUA gaat de huiseigenaar een stukje verder, maar heeft ook een jonge vrouw nodig om de AI van zijn slimme huis te perfectioneren. Zij is het natuurlijk niet eens met deze ontvoering en probeert te ontsnappen. Wie is het slimmer, het huis of de vrouw?

Klinkt best leuk toch? Vrijdag op Netflix.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. Rob zegt

    Ha, doet wat denken aan aflevering 7 van het laatste X Files seizoen, Rm9sbG93ZXJz 🙂

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…