Video: Slashstreet Boys met ´Slashing Bodies´

Na hun hitsong ´I´ll kill you that way´  heeft de boyband Slashstreet Boys met o.a. Freddy Krueger, Jason Voorhees, Michael Myers, Ghostface en Leatherface nog een nummer: ´Slashing Bodies´ een parodie op het nummer ´Everybody´ van de Amerikaanse boyband Backstreet Boys.

Slashstreet Boys- "Slashing Bodies" (OFFICIAL BACKSTREET BOYS …

The most iconic horror figures together at last. Slashstreet Boys. Album coming soon.Video by ——> Taco Truck & The Merkins

Geplaatst door Taco Truck op Donderdag 26 oktober 2017

Gefilmd en bewerkt door Rclay1987 van The Merkins in samenwerking met Taco Truck. Deze parodie is, net als ´I´ll kill you that way´, speciaal gemaakt voor Halloween. Al is Halloween niet meer, wij genieten nog even na van onze lievelingsfeestdag. Hopelijk hoeven we niet lang te wachten op een nieuw nummer van deze zingende slashers!

 

 

3 Reacties
 1. Rob zegt

  Hij is weer erg leuk! Maar ik moest hem op YouTube kijken, want er is helaas wat misgegaan met het embedden van de clip 😉

  1. Janita Verkuil zegt

   Oh echt? Ik kan hem gewoon afspelen 🙂

   1. Rob zegt

    Raadsel opgelost. Mijn AdBlocker hield hem op een of andere manier tegen. Raar, want andere video´s kan ik gewoon bekijken op deze site. Maar deze lijkt hij als reclame te zien. Hoe dan ook, het is opgelost.

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.