‘Halloween Kills’ en ‘Halloween Ends’; twee vervolgen aangekondigd


Afgelopen oktober verscheen het nieuwe vervolg op Halloween uit 1978 en werd een groot succes. Geen wonder dus dat filmstudio Universal en producent Blumhouse dit weekend op de San Diego Comic-con maarliefst twee vervolgen aankondigde! Kijk hieronder de aankondiging:

De films vervolgen op Halloween (2018). Het eerste vervolg, Halloween Kills, zal op 20 oktober 2020 verschijnen, en de laatste film, Halloween Ends, verschijnt 15 oktober 2021. Dit zijn de Amerikaanse data, maar deze liggen vaak niet ver af van releases in Nederland en België. Actrice Jamie Lee Curtis zal terug keren in haar rol van Laurie Strode, en Nick Castle speelt wederom Michael Meyers. Regisseur David Gordon Green en schrijver Danny McBride van de horrorfilm uit 2018 zullen wederom betrokken zijn bij deze vervolgen.


Lees meer over , of geef hieronder je mening.
3 Reacties
 1. Michael Minneboo zegt

  Vervolgen konden niet uitblijven natuurlijk, maar eigenlijk vind ik het wel heeel jammer. De vorige was een mooi einde geweest van de franchise…

  1. Frank Mulder zegt

   Vooral de snelheid waarmee ze dan plotseling vervolg er uit proberen te persen maken mij zorgen. Niet alleen bij Halloween overigens…

   1. Michael Minneboo zegt

    Ja, daar zeg je wat. Het is de ziekte van Hollywood, al die ondoordachte sequels. prequels en weet ik veel wat. Ze hebben echt franchise koorts.

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.