Steun de nederhorror ‘Malum’

De Nederlandse filmmakers Bren Zonneveld en Jim de Klerk werken aan een nieuwe korte horrorfilm, Malum, en om dat te verwezenlijken hebben ze jouw hulp nodig!
Malum gaat over een jongetje die ’s nachts geteisterd wordt door een onbekend figuur. Brad moet zijn angst overwinnen om dit verschijnsel voor eens en altijd weg te jagen.

De film is gebaseerd op de ervaringen van Bren Zonneveld, hij kreeg op zijn 11e last van Sleep Paralysis. Je moet je hierbij voorstellen dat je lichaam slaapt, je je niet kan bewegen en je wel bewust bent van wat er om je heen gebeurd. Vaak in combinatie met figuren die door je slaapkamer lopen… Bren heeft het overleefd en gebruikt dit nu als inspiratie voor deze korte horrorfilm.

Het team heeft €3500 nodig om hun drrom (of nachtmerrie?) werkelijkheid te laten worden. Via crowdfunding vragen ze een bijdrage aan horrorliefhebbers.
Wat je met de €3500 kunnen maken? Het team maakte vorig jaar met slechts €600 de korte film Dying Light, kijk het resultaat hieronder!

Hoewel Malum een volledig los verhaal is, zal het volgens de filmmakers wel in dezelfde wereld als van Dying Light afspelen.
Waar wacht je op? Steun Malum op Cinecrowd!

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.