Netflix maakt docu over bekendste spooklocaties

The Amityville Horror, The Entity, The Conjuring en Winchester zijn allemaal films waarin de locaties echt bestaan. En zo zijn er nog meer horrorfilms die een locatie hebben die echt bestaan of bestonden.

 

Amityville

Ik ben zelf gek op films die met het paranormale te maken heeft en specifiek met geesten. Voor alle fans die daar net zo gek op zijn als mij, komt Netflix met een heerlijke docuserie over de bekendste spooklocaties in Amerika. .

Winchester Mansion

Deze docuserie is gemaakt door het bedrijf van Ron Howard en Brian Grazer; Imagine Entertainment. Joe Berlinger (conversations with a killer: The Ted Bundy tapes, Extremely Wicked, Shockingly evil and vile) zal de docuserie regisseren.  Er word nog niet veel prijsgegeven wat de docuserie laat zien, maar deze grote namen, maken deze docuserie erg interessant.

Gravensteen

Ook in Nederland zijn er locaties die als spooklocaties worden aangeduid. Deze locaties worden dan ook regelmatig door paranormale onderzoekers bezocht.  Bijvoorbeeld gevangenis Gravesteen in Zeeland. En in de Horrify-serie Zwarte Schapen, zien we spokenjagers op jacht in kasteel Doornenburg.

Netflix’ docuserie over de bekendste Amerikaanse spooklocatiesen heeft nog geen titel en ook is het nog onbekend wanneer de docuserie op Netflix te zien zal zijn.

7 Reacties
 1. Cisca van Eijsden zegt

  Ik zou het super gaaf vinden en gaat zeker alles kijken ,ben ook grote fan van Ghost Adventuers en kijk alles zelfs alle herhalingen!

 2. Rob zegt

  Klinkt goed. Hou ons op de hoogte!

 3. Yannick zegt

  Wauw !!!!! Wat gaaf !!!!! Ik ben benieuwd. 😄

 4. sabine zegt

  dat is goed ,zie dat graag ,laat maar rap komen

 5. Deborah zegt

  Laat maar snel komen, ghosthunters kijken wij superrr vaak en vinden wij te gek

 6. Max Davidse zegt

  Heel erg in geïnteresseerd. Het paranormale trekt me al sinds zoveel jaren dat ik het niet eens meer weet wanneer het begon. Ik weet niet of ik mezelf nu ook echt in een als haunted aangemerkte plek zou begeven, want je weet het tenslotte maar nooit. Ik ben daarentegen ook wel weer sceptisch genoeg om niet zomaar alles eng te vinden.

 7. Tjerk zegt

  Er is echt meer tussen hemel en aarde 100 procent,
  Als ik mij bewakingscamera aan zet dan in het donker schakel die over op night vision infrared stand, ik vraag is hier iemand dan vliegt orb langs voor de camera, geen stof dat ziet er anders uit en beweegt anders, en lees de boek maar es in bibliotheek vierde dimensie van Hans Peter Roel (www.bol.com) staat ook erin over gidsen die levenslang jou begeleiden en als je laatste adem uitblaast begeleid de gids jou dan je ook weer naar nieuw leven

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.