Teaser video en eerste foto’s tv-serie NOS4A2

Coming 2019

De Amerikaanse televisiezender AMC heeft een teaser trailer vrijgegeven van hun aankomende supernatural-/horror tv-serie: NOS4A2. De serie is gebaseerd op het gelijknamige horrorboek uit 2013  van Joe Hill, de zoon van Stephen en Tabitha King.

NOS4A2 (uitgesproken als Nosferatu) gaat over Charles Manx, een kinderlokker die rondrijdt in een Rolls-Royce Wraith uit 1938 met nummerbord NOS4A2. Hij gebruikt de Rolls om kinderen te ontvoeren naar Christmasland, een parallelle wereld die hij in zijn fantasie heeft gecreëerd, en waar het elke dag Kerstmis is. Voordat ze bij Christmasland aankomen, neemt hij echter eerst hun ziel en verandert hij ze in kleine monsters. Van alle kinderen die hij heeft geprobeerd te ontvoeren, is er slechts één ontkomen, Victoria McQueen. Vergeten doet hij haar echter niet, en als ze jaren later zelf een kind heeft, ziet hij opnieuw kans haar wereld binnen te dringen.

De cast bestaat o.a uit Ashleigh Cummings (Miss Fisher´s Murder Mysteries), Karen Pittman (Luke Cage),  Zachary Quinto (Star Trek, American Horror Story), Jahkara Smith, Olafur Darri Olafsson (The Deep), Virginia Kull (Big Little Lies), Ashley Romans (Shameless), Ebon Moss-Bachrach (The Punisher), Rarmian Newton (Nightmares & Dreamscapes) en Darby Camp (Big Little Lies).

Zoals het er nu naar uitziet, zal de serie in Amerika op 30 april 2019 in première gaan.  Er is nog niets bekend over een release datum in Nederland.  Hieronder zijn de eerste foto´s te zien van de tv-serie NOS4A2.

 

 

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer