COVID-19: Hoe overleef je dit virus? 5 tips om je voor te bereiden

De wereld is als ruim een maand in rep en roer door de uitbraak van het coronavirus (2019-nCoV of COVID-19) in het Chinese Wuhan. Vooralsnog blijft de verspreiding aardig beperkt buiten de Chinese grenzen, wel is er twijfel over de officiële nummers en zijn er geruchten dat het aantal besmettingen het tienvoudige zijn.

En dan is het ook nog opvallend dat een logo van een Chinees laboratorium waarvan het logo wel eng overeenkomt met dat van de Umbrella Corperation uit Resident Evil. Is het niet toevallig dat Corona een anagram is van Racoon, naar de stad waar het t-Virus is de games uitbrak? Nee.

Hoe wist Netflix eigenlijk de release van de documentaireserie Pandemic: How to Prevent an Outbreak zo perfect te plannen? Want met de beschrijving A worldwide flu is coming, and armies of tireless doctors and scientists are our best defense is het wel toevallig dat deze half januari op de streamingdienst verscheen.

Als we alle complottheorieën moeten geloven gaan we dus allemaal dood. Volgens doemdenkers is het geen houden meer aan COVID-19. En daar heb ik geen tips voor, deze 5 tips zijn eigenlijk meer entertainment en ook geschikt als je binnen wilt blijven of in quarantaine zit. Lees verder op de volgende pagina.

2 Reacties
  1. Rs10 zegt

    Contagious, pandemic en infected (boek en audiobook) van Scott sigler

  2. Rob zegt

    Ik dacht gelijk aan de film “Outbreak” met o.a. Dustin Hofman en René Russo en nog een shitload aan andere zeer bekende acteurs. IMDB link: https://www.imdb.com/title/tt0114069/

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.