In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Zombies! 5 originele cadeautips voor Sinterklaas

3. Boek: Zombie Surival Guide (Max Brook)

max-brooks-books
Deze tip moet je misschien voorzichtig controleren, want het is wel een bestseller. Het boek dat elke zombie-fan moet hebben (of eigenlijk iedereen, want je weet het maar nooit!) Omdat de kans is dat het boek al in de kast staat, Max Brooks heeft nog twee boeken geschreven die hierop aansluiten, waarvan de eerste afgelopen jaar verfilmd is; “World War Z: An Oral History of the Zombie War”, “The Zombie Survival Guide: Recorded Attacks (Graphic novel)”.

De “Zombie Survival Guide is voor ongeveer €10,00 te koop bij Bol.com, de andere twee boeken zijn een paar euro duurder.

Tip 4: geef een zombie-steun >>>

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//