In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Kamperen met een machete – korte slasher

Carl macheteWaarom bij het kamperen een machete overbodig is en dat je iemand met een machete misschien, maar beter kan mijden. Robert Rodriguez’ Machete gaat pas komende week draaien, maar geniet vandaag van de korte slasher Camping with Carl.

Deze heerlijke slasher Camping with Carl is door Session7Media gemaakt met een budget van 50 dollar, 1 handcamera, 2 campinglichtjes, een machete en een emmer met nepbloed.

Meer korte films? Kijk een willekeurige uit ons archief

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

2 gedachten over “Kamperen met een machete – korte slasher”

  1. Hmm, zelfs met zo’n beperkt budget zijn er wel eens betere filmpjes gemaakt, denk ik 😛 Maar wel grappig omdat het zo slecht is. Vooral de acteur die Carl speelt.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

//