Deze duistere boeken verschijnen begin 2021

Maart 2021

De Detta Dossiers 2: Verdwaald (Winchester McFly)

In Verdwaald krijgen rechercheur David Detta en zijn partner Tess de Winter te maken met een eeuwenoude mythe.In de mergelgrotten van Limburg, waaien al eeuwenlang verhalen rond over een mysterieuze gedaante de Vlinderman. Wanneer er twee gruwelijk verminkte lichamen gevonden worden, staat maar één vraag centraal: is de Vlinderman terug of wil iemand de mythe nieuw leven in blazen?

reserveer bij een boekenwinkel in de buurt, Bol.com of Amazon.nl

In het Duister (Tamara Arts)

Vijf vrienden brengen hun zomervakantie door in de Ardennen, waar een van hen een huis heeft geërfd. Zodra ze daar arriveren, loopt niets zoals gepland. Een storm dwingt hen om binnen te blijven. Steeds meer onverklaarbare, lugubere gebeurtenissen doen zich voor. Bovendien dreigt hun vriendschap door overspel uiteen te vallen. Ze voelen zich niet meer veilig, want zijn ze wel de enigen in het huis? Langzaam ontrafelt zich een duister geheim.

reserveer bij een boekenwinkel in de buurt, Bol.com of Amazon.nl

Schaduwspoor (Erik Betten)

Het is het nieuws van de dag: tussen Amsterdam en Rotterdam zien steeds meer mensen een oude stoomtrein over het spoor razen. Mensen die instappen verdwijnen spoorloos…

Amateurpodcastmaker Clemens van der Geest wacht al tijden op een goed verhaal om haar show nieuw leven in te blazen, en springt boven op de geheimzinnige waarnemingen. Maar er zit meer achter de geestverschijningen dan haar lief is. Haar familie bewaart een geheim dat teruggaat tot een fatale rit in 1882… een geheim dat wel eens de sleutel kan zijn tot de verdwijningen.

reserveer bij een boekenwinkel in de buurt, Bol.com of Amazon.nl. Ook verschijnt dan de omnibus met Quarantaine & De Prijs!

Shadajaël omnibus 3 (Theo Barkel)

Shadajaël is in het verleden beland en wordt niet alleen achterna gezeten door de onsterfelijke edelman Thaly Montèz, maar de Zusters van de Duisternis hebben het het ook op hem gemunt. Ondertussen hoopt hij dat zijn vrienden ooit nog terug zal zien en hij de tweede kans die hij op Aarde heeft gehad op juiste wijze zal weten te benutten.

In deze derde bundel gaat het verhaal verder en wordt er weer een stukje van de sluier opgelicht en lijkt de cirkel verder rond te komen…

Bereid je voor met omnibus 1 & 2 via een boekenwinkel in de buurt, Bol.com of Amazon.nl

Femicide (Pascal Engman)

fe·mi·ci·de (zelfstandig naamwoord • de (v) • femicides)
1 moord op een vrouw vanwege het feit dat ze vrouw is

Een jonge vrouw wordt dood aangetroffen in haar appartement. Ze is meer dan twintig keer in haar buik gestoken. Als rechercheur Vanessa Frank erachter komt dat de gewelddadige ex van het slachtoffer precies die week is vrijgelaten uit de gevangenis, lijkt het een uitgemaakte zaak. Toch heeft Frank het vermoeden dat er iets anders speelt. Tijdens haar onderzoek stuit ze op een digitaal netwerk van mannen die vrouwen willen straffen, de zogeheten ‘incels’, die zich tegen het feminisme keren. Kunnen zij hierbij betrokken zijn, en zo ja: hoe zijn ze te stoppen?

reserveer bij een boekenwinkel in de buurt, Bol.com of Amazon.nl

Game of Spirits (Steve Smith)

Een onschuldig lijkend spel veroorzaakt een onoverzichtelijk keten aan gebeurtenissen die zijn weerga niet kent. Een unieke en spannende bovennatuurlijke thriller die je op het puntje van je stoel doet zitten.

Scherven vol ogen (Johan Klein Haneveld)

Jennifer Kerkels raakt haar baan kwijt. In het Nederland van 2080 is het echter niet eenvoudig nieuw werk te vinden. Lukt het haar niet binnen drie weken ergens anders aangenomen te worden, dan raakt ze alles kwijt dat ze bezit. Bang om op straat te eindigen, schrijft ze zich in bij het nieuwe instituut “Perfect”. Dat belooft haar namelijk te veranderen in iemand die de werkgevers gegarandeerd van dienst kan zijn. Eenmaal binnen ontdekt Jennifer ze voor iets heel anders wordt klaargestoomd. In haar dromen ziet ze rode ogen, die steeds dichterbij komen. Als het haar niet lukt aan de onderzoekers van “Perfect” te ontsnappen, loopt niet alleen zij gevaar, maar de gehele wereld…

reserveer bij een een boekenwinkel in de buurt.

>> Door naar april 2021 >>

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x