Imagicon 2019 – nog een week te gaan!

Home Forums Lifestyle, Muziek & Events Imagicon 2019 – nog een week te gaan!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #91077
  Imagicon
  Bijdrager

  Niet alles kan het daglicht verdragen, zeker niet in Ede! Want tijdens Imagicon is daar ook voor horrorliefhebbers op zaterdag 26 januari van alles te zien en te beleven. Het programma zal in het najaar bekend worden gemaakt op http://www.imagicon.nl” class=”bbcode_url”>http://www.imagicon.nl. Koop alvast je ticket, want dit wil je niet missen!

  Imagicon is een conventie voor alle fans van fantasy, sciencefiction, comics en horror. Met panels, lezingen,

  workshops, bordspeldemonstraties, Q&A’s, de Galaxy Masquerade, een veiling voor het goede doel en nog veel meer!

  Heb je nu al het gevoel dat er meer kan worden gedaan voor nachtvlinders? Heb je ideeën? Ga je regelmatig verkleed als Cthulhu door het leven en vind je het geweldig om dat te laten zien op Imagicon én kans te maken op prijzen? Ben jij of ken jij iemand die een workshop of een lezing wil geven, of heb jij een idee voor een discussiepanel? Of heb je heel andere ideeën? Zolang het past in de genres van Imagicon – SF, Fantasy, Horror & Comics – zullen wij elk idee in overweging nemen. Stuur een berichtje naar de organisatie, zie https://imagicon.nl/contact.htm” class=”bbcode_url”>https://imagicon.nl/contact.htm.

  Tickets: https://wetickets.shop/385/899/ticketshop-imagicon.html” class=”bbcode_url”>https://wetickets.shop/385/899/ticketshop-imagicon.html

  Tot 26 januari 2019

  Kinderen (4-12 jr)€ 7,50

  Young Adult (13-17 jr)€ 12,50

  Volwassenen€ 17,50

  Galaxy Masquerade Promo:

  https://youtu.be/UIV_lvACG3E” class=”bbcode_url”>https://youtu.be/UIV_lvACG3E

  Tot ziens op Imagicon!

  [img]https://imagicon.nl/afbeeldingen/deadpool_tickets.png[/img]

  #94490
  Imagicon
  Bijdrager

  Ons voorlopige programma staat online! Bij Lezingen, Workshops en Panels vind je de uitgebreide omschrijvingen van elk onderdeel en uiteraard volgt hier nu traditiegetrouw, De Oproep!

  “Heb jij een idee voor een panel, of wil je een workshop of lezing geven? Of misschien ken je wel iemand die echt een fantastisch idee heeft voor een van deze programmaonderdelen of zelf een lezing, workshop of panel wil geven/voor wil zitten. Stuur een e-mail. naar Imagicon onder vermelding van ‘Programma 2019’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Heb jij een idee voor andere activiteit in het programma van Imagicon, vul dan dit formulier in.”

  Tot ziens op Imagicon!

  https://www.imagicon.nl/programma.htm

  #94491
  Imagicon
  Bijdrager

  Nog een week te gaan en Imagicon 4.0 komt er aan!

  Met panels over sterke vrouwen, reboots & remakes, Doctor Who, SF in Nederland en wat nou toch die link is tussen Fantasy en historie.

  Met lezingen over Cosplay (make-up, fotografie, boudoir), Dungeons & Dragons, muziek geïnspireerd door Lord of the Rings en hoe je van fanfic naar serieuze publicatie kunt komen!

  Met workshops over monsters tekenen, verhalen vertellen en het roleplay gedeelte van Costume Roleplay.

  Met speldemonstraties over exploderende kittens en games waarin je met elkaar de vloer aan kunt vegen of het juist mét elkaar tegen het spel op kunt nemen.

  Met twee(!) wedstrijden: De Galaxy Masquerade, voor geweldige cosplays en acts, en de Imagicon Short Film Awards, voor al die prachtige short films die geproduceerd zijn op eigen (of Vlaamse) bodem!

  Met een Cosplay Dating Show voor iedereen, van superheld tot game villain, een veiling voor het goede doel (Cliniclowns) en een loterij met toffe prijzen.

  Daarnaast is er in de filmzaal een (bijna) doorlopend programma met short films in alle genres van Imagicon: horror, fantasy, SF en zelfs animatie!

  Er is een beursvloer met allerhande stands, variërend van hebbedingetjes tot heuse mede (voor de Vikingen onder ons!) en je kunt genre-geïnspireerde kunst waarderen.

  En, als klapstuk, informatie over de nieuwe fantasyfilm ReKindle, met kostuums uit de film en ja, stiekem ook een paar acteurs, die over hun project komen vertellen!

  Meer weten? Bezoek onze website!

  https://www.imagicon.nl/

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
//