Star Wars

Home Forums Overig / Chat Star Wars

12 berichten aan het bekijken - 1 tot 12 (van in totaal 12)
 • Auteur
  Berichten
 • #90890
  Frank Mulder
  Sleutelbeheerder

  Global leader in high-quality family entertainment agrees to acquire world-renowned Lucasfilm Ltd, including legendary STAR WARS franchise.

  Acquisition continues Disney’s strategic focus on creating and monetizing the world’s best branded content, innovative technology and global growth to drive long-term shareholder value.

  Lucasfilm to join company’s global portfolio of world class brands including Disney, ESPN, Pixar, Marvel and ABC.

  STAR WARS: EPISODE 7 feature film targeted for release in 2015.

  bron: https://thewaltdisneycompany.com/blog/disney-acquire-lucasfilm

  #93949
  Sjors
  Bijdrager

  Nou, prima toch? Als er wat gaafs van komt hebben we mooi geluk en als het waardeloos is doet dat niets af aan de films van SW die wel goed zijn :) Er zijn iig genoeg verhalen in het SW-universum om een inhoudelijk goede nieuwe film te kunnen maken.

  #93950
  Nils Masselink
  Bijdrager

  Star Wars nooit heel boeiend gevonden. Maar ik denk dat Lucasfilm een goede aanvulling is bij Disney.

  #93951
  Raven
  Bijdrager

  Ik weet het eigenlijk niet. Ik vind Star Wars erg leuk, maar ik weet niet of een 7e deel nou een zo’n briljant plan is. Eerst maar even wachten tot er meer duidelijk is denk ik.

  #93952
  Guantaz
  Bijdrager

  Een 7de deel?…tja, ik weet niet of dat veel toe zal gaan voegen. Maar ik laat me verrassen, je weet maar nooit! En zoals Sjors al zei; “als het waardeloos is doet dat niets af aan de films van SW die wel goed zijn”

  Een samenwerking met Disney? Ik hoop dan wel dat het allemaal niet ‘te lief’ gaat worden. Meestal kun je het aan een film wel merken dat Disney er iets mee te maken had…

  #93953
  Frank Mulder
  Sleutelbeheerder

  Het is geen samenwerking met Disney, het is een 100% overname.

  Tja, Disney is ook eigenaar van Marvel en doet dat ook niet heel verkeerd…

  #93954
  purrple
  Bijdrager

  huh, was dit niet al bekend, dat Star Wars 9 delen zou gaan bevatten? 3x een trilogie?

  #93955
  Martijn
  Bijdrager

  Ik denk dat het een goede zaak is eigenlijk. Lucas heeft zelf bewezen met de prequels dat hij geen goede star wars film meer in zich heeft. En zoals eerder gezegd zijn er al genoeg goede verhalen geschreven die zich na deel 6 afspelen, hopelijk bewerken ze die gewoon.

  En star wars was natuurlijk altijd al voor kinderen dus ik zie geen problemen dat het nu uit de disney stal komt. En inderdaad de Marvel films hebben er ook niet onder geleden.

  #93956
  Frank Mulder
  Sleutelbeheerder

  Lucas begon met schrijven aan Star Wars,

  zijn verhaal bleek genoeg voor 2 films en daarvoor kreeg hij destijds ook financieren.

  Bij de uitwerking kwam hij toch op 3 films uit en was zo enthousiast dat hij ruwweg nog 2 trilogiën plande.

  Dus ja, het oorspronkelijk plan was inderdaad al 9 films.

  Overigens mijn opmerking over Marvel moet ik terugnemen. Disney heeft eind 2009 welliswaar Marvel overgenomen, de films zoals The Avengers vielen qua productie nog niet onder die vlag. Ook Iron Man 3 valt als laatste onder het pre-Disney tijdperk bij Marvel.

  #93957
  Frank Mulder
  Sleutelbeheerder

  De Disney reboot van Star Wars loopt inmiddels op hoog tempo, wat vinden jullie van de nieuwste films?

  #93958
  Frank Mulder
  Sleutelbeheerder
  #93959
  Rob
  Bijdrager

  Ik ben niet onverdeeld enthousiast. Komt wellicht ook omdat ik van de generatie ben die de originele trilogie nog in de bioscoop heeft gezien 😮

  Rogue One vond ik goed. On Disneyiaans want immers, iedereen gaat dood. Het verhaal past mooi tussen de prequels en A New Hope.

  The Force Awakens vond ik leuk omdat het zo goed aansloot op Return of the Jedi en er nog heel wat bekende koppen meededen. Qua verhaal vond ik hem minder. An Old Hope noem ik hem maar.

  De laatste, The Last Jedi, vond ik een beetje een zooitje en niet zo heel veel aan. Kylo Ren en Snoke zijn flauwe bad guys en waarom moest dat casino verhaallijntje er in? Dat deed niets voor de film. Ik verheug me dan ook niet echt op de laatste film van de drie trilogieën hoewel ik die vast wel weer ga kijken.

  Over de prequel trilogie wil ik het eigenlijk helemaal niet hebben. Die hadden wat mij betreft net zo goed niet gemaakt hoeven worden.

  Van Solo stel ik me niet zoveel voor, maar net als jij Frank, zal ik hem zeker gaan kijken. Ook een voordeel van een moviepass ;)

  Bottomline? Ik ben eigenlijk meer een Trekkie en horror liefhebber 🙄

12 berichten aan het bekijken - 1 tot 12 (van in totaal 12)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
//