Aangemaakte reacties

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Geplaatst in: Teaser voor Tales from the Hood 3 met Tony Todd

 • Bijdrager
  #94500

  He Never Died vond ik toch ook wel leuk. Met Henry Rollins! Verder zijn the Babysitter en the Invitation best de moeite waard.

  als antwoord op: Netflix filmtips
  Bijdrager
  #91931

  Hoi, ik ben Marianne van Maaren, 38 jaar en ongeveer levenslang horrorfan. Ik werk in de IT en organiseer als hobby filmavonden en nu voor het eerst mijn eigen kleine horrorfestival in Leiden. Ik zal hierover nog wat details plaatsen, maar hou 28 september in ieder geval vrij :-)

  Ik ben gek op eigenlijk alles wat met horror te maken heeft en kan (bijna) elk subgenre wel waarderen. Het begon bij mij met A Nightmare On Elm Street 3, ik was 11. Wekenlang nachtmerries gehad, maar toch wilde ik meer. Toen ik op mijn 13e van de schrik was bekomen keek ik graag met een buurmeisje naar de miniseries van Stephen King, vooral It en the Langoliers vonden we tof. Deze liefde is dus nooit meer weg gegaan en ik probeer zoveel mogelijk te kijken. Ook kom ik erg graag op filmfestivals (vooral Imagine). All-time favourites: Evil Dead, Braindead, Return of the Living Dead 3.

  Andere hobby’s zijn sporten (fitness), tattoos (dure hobby), muziek (voornamelijk rock, metal) en bijbehorende concerten, wandelen met mijn hondje en leuke dingen doen met mijn vrouw.

  https://www.facebook.com/marianne.van.maaren.van.duin

  als antwoord op: Stel jezelf voor.
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)