Pagina 1 van 1

Help, film gezocht!

Geplaatst: wo apr 11, 2018 4:16 pm
door Marjolein
Lang geleden (jaren 80) heb ik op tv een film gezien waarvan ik graag de naam zou willen weten. Het was volgens mij een Amerikaanse film (ik weet het niet zeker want ik keek vooral horrorfilms op Duitse zenders en die werden nagesynchroniseerd). Ik denk dat de film zelf in de jaren 70 is gemaakt. Het ging over een man of een vrouw (wellicht een echtpaar, ik herinner mij vooral een vrouw, maar er was ook een man) die bijna sterft, maar toch weet te overleven. Vanaf dat moment wordt hij/zij achtervolgd door demonen die hem/haar toch dood willen hebben. Volgens mij speelde het zich af in Midden of Zuid-Amerika, ik meen mij te herinneren dat er verwijzingen inzaten naar Dia de los Muertos (de demonen zijn verkleed alsof ze meedoen aan een dodenoptocht). Sorry dat ik zo vaag ben, maar het is alweer lang geleden. Ik heb al die jaren ge-Googled en ge-IMDb'ed maar niets gevonden. Toen Final Destination uitkwam deed het gegeven mij erg denken aan de film die ik probeer te vinden. Hopelijk kan een van jullie mij helpen.

Re: Help, film gezocht!

Geplaatst: za apr 14, 2018 3:38 pm
door Rob
Nou Marjolein, ik heb een poging gedaan, maar je beschrijving is echt te vaag en algemeen voor mij om echt iets mee te kunnen.
Maar misschien kan je het hier eens proberen. Daar zie ik echt films gevonden worden op nog minder beschrijving :)
Succes!

Re: Help, film gezocht!

Geplaatst: do apr 19, 2018 6:18 pm
door Marjolein
Dank je Rob!

Re: Help, film gezocht!

Geplaatst: zo apr 22, 2018 10:16 pm
door Harleen Quinzel
Hey, waren het demonen of zombies? Anders weet ik misschien welke je bedoelt 😅

Re: Help, film gezocht!

Geplaatst: zo jun 17, 2018 12:37 pm
door Marjolein
Sorry voor de late reactie Harleen, maar dankzij een Amerikaans Horror Forum weet ik welke film het is! From the Dead of Night met Lindsay Wagner.

Re: Help, film gezocht!

Geplaatst: zo jun 17, 2018 3:39 pm
door Rob
Mooi dat je hem hebt gevonden :)