Pagina 1 van 1

Geplaatst: vr aug 26, 2011 2:57 pm
door frank
Ik zie wel eens reacties onder nieuws voorbijkomen dat mensen het jammer vinden dat bepaalde dingen niet op Ned 1/2/3, RTL 4/5/7/8 of Sbs6, Net5 of Veronica worden uitgezonden.Voor mij was de keus simpel: het uitgebreide pakket van UPC met zenders als Syfy, 13th Street, Horror Channel (is inmiddels weer weg) en BBC3 zijn een fijne toevoeging.Het lastige van zo'n pakket is alleen dat je ook stapels zenders krijgt die je niet wil. De keuze is nog niet optimaal.Welke zenders kijken jullie voornamelijk en wat zou er beter kunnen in het aanbod in Nederland? Wel of niet digitaal?

Geplaatst: vr aug 26, 2011 4:45 pm
door Martijn
Ik kijk eigenlijk alleen naar de MGM channel, een van de weinige zenders die leuke oudere films uitzend.

Geplaatst: za aug 27, 2011 10:13 am
door Sjors
Ik kijk nagenoeg geen tv, maar als ik wel kijk is het meestal Eredivisie Live of RTL7 voor Voetbal International of een film. Toen we het nog hadden keek ik wel eens Syfy. Kindernet wil ik ook nog wel eens opzetten :P

Geplaatst: ma aug 29, 2011 9:42 am
door Reverend JJ
Animal Planet, History Channel, National Geographic Channel en alle Discovery Channel varianten. Dat is het wel zo'n beetje. Oh en BBC 1 t/m 4.

Geplaatst: wo aug 31, 2011 8:36 pm
door frank
MGM, die zender sla ik eigenlijk te vaak over. Toch eens de gids bijhouden. Ik zag dat er dit weekend weer veel horrorfilms op het programma staan, zoals twee keer Poltergeist!

Geplaatst: wo aug 31, 2011 8:59 pm
door Martijn
Vooral in de late nacht zijn er erg vaak leuke horrorfilms op MGM.

Geplaatst: wo aug 31, 2011 9:03 pm
door frank
Ben alleen nog op zoek naar de perfect TV (online) gids. Want met zoveel zenders is het echt lastig bijhouden...Heeft iemand tips?

Geplaatst: do sep 01, 2011 6:33 am
door Guantaz
@Frank wrote:
Heeft iemand tips?
ik maak gebruik van deze site: http://www.tvgids.nl/index.php

Geplaatst: do sep 01, 2011 7:36 am
door Martijn
Ik gebruik de Veronica apps daarvoor.

Geplaatst: zo sep 25, 2011 8:14 pm
door frank
Hmm, het wordt tijd dat FOX in Nederland met nog een zender komt.

De vrouwenzender FOXlife zendt Walking Dead volgens mij liever niet dan wel uit, en FOX komt met meer leuke series, zoals Terra Nova en American Horror Story. In veel landen heeft FOX ook meerdere zenders, dus hup :)

Geplaatst: do apr 05, 2012 9:03 am
door ergernis
Nu de Ups en Downs kijken die gisteren rond dwarrelde in Goede tijden slechten tijden.

Geplaatst: do apr 05, 2012 3:55 pm
door MiriamVerhaaf
Ik heb momenteel standaardpakket van Ziggo met alle gangbare zenders en 13th street. Simpelweg omdat ik mij momenteel niet meer kan veroorloven. Ik vind het jammer dat veel gave series niet op de reguliere zenders te bekijken zijn. En volgens mij is American Horror Story helemaal niet via een NL zender (zowel digi als extra zenders) te bekijken. Ook vind ik het jammer dat je bij Ziggo niet voor bepaalde zenders kunt kiezen, zoals Foxlife en SyFy voor een paar euro in de maand. Je hebt wel het tv extra pakket maar daar betaal je gelijk weer 14 euro extra voor. En ook jammer dat HBO weer in een apart pakket zit, want als je dan zowel Foxlife als HBO wilt dan kost het al 30 euro. Het zou leuk zijn als je een eigen pakket kunt samen stellen met de zenders die jij leuk vind.

Ik heb zo'n digitale ontvanger puur aangeschaft omdat de analoge kanalen bij mij heel erg stoorde. Het beeld is heel mooi en erg fijn dat ik 13th street kan ontvangen. Lastig aan digitaal is dat opnemen niet mogelijk is, daarvoor heb je een interactieve recorder nodig, wat ook kostbaar is. Dus ik denk dat ik een beetje wisselend ben over het nut van de digitale decoder.

Zenders die ik vooral kijk: 13th street (Dexter), MTV (Death Valley), SBS6 (Castle&Mentalist), Veronica (Flashpoint) en Net 5 (Greys anatomy, desperate housewives, Supernatural, Peking Express).