Pagina 1 van 2

Geplaatst: zo jun 26, 2011 10:09 pm
door jaco d
Ik ben benieuwd waar jullie van houden kwa muziek, mijn favorieten zijn o.a. My dying bride, Anathema, Pink floyd, Laibach en Cradle of filth.Dus barst maar los :D

Geplaatst: ma jun 27, 2011 5:54 am
door Martijn
Ben een fan van Opeth en Iron Maiden. Luister dus ook aardig wat metal maar de laatste tijd ook geregeld naar Pendulum en Quemist (Drum 'n Bass) en één van de beste concerten waar ik geweest ben was Mumford & Sons in de HMH.Ik hou dus van erg uiteenlopende muziek zolang het maar niet dat geproduceerde rommel is wat tegenwoordig in de top 40 staat en ook aan al die zogenaamde alternatieve rommel wat zoveel mogelijk op radiohead en coldplay probeert te lijken heb ik een hekel aan!

Geplaatst: ma jun 27, 2011 8:10 am
door Sjors
Hier nog iemand die veel verschillende muziek luistert, maar (op wat uitzonderingen na) niet naar wat er in de top 40 te horen is. Ik luister veel metal, indie en folk, maar ook electronic, rock, jazz en heel soms wat klassiek, want dat is ook best te pruimen. Er is volgens mij nagenoeg geen genre waar ik helemaal niet naar luister.Gojira is al een paar jaar echt mijn favoriete band, maar er is nog veel dat ik tot mijn favorieten reken, zoals Mastodon (morgen in Patronaat :D), Baroness, Regina Spektor, 16 Horsepower, Nada Surf, Spoon, Metallica, dEUS en nog vele, vele anderen. Voor wie nieuwsgierig is: http://www.last.fm/user/FatsoKid (wat ik de afgelopen vier jaar zoal heb geluisterd).

Geplaatst: ma jun 27, 2011 6:56 pm
door Laura
Ik hou van allerlei soorten muziek. Maar meestal muziek waar je blij van wordt. Meestal is dit oude rock 'n roll , maar ik word ook gelukkig van jare 60/70 muziek of van huidige bubbelpop.Bands die favoriet zijn: The Donnas, Ida Maria, Sahara Hotnights, Flogging Molly, Lily Allen, Jason Mraz, Scissor Sisters, The Baseballs, Jace Everett, Infadels, The Cocktail Slippers, Jerry Lee Lewis, Elvis Presley, Nancy Sinatra, Camera Obscura, Alamo Race Track, Buddy Holly, Soundtrack van Hair!, Eagles of Death Metal, Electric Six, Johnny Cash, Andrew Sisters, Imelda May, Gwen Stefani, No Doubt, Ting Tings, Nouvelle Vague, Mumford & Sons, Florence + The Machine, Katy Perry, Janis Joplin, Basement Jaxx

Geplaatst: di jun 28, 2011 10:53 am
door Jeroen
Hier ook een heel algemene smaak met verschillende muziekstijlen en -soorten. Laatst in de Oosterpoort naar Band of Horses geweest, een prachtig concert. Verder luister ik veel naar metal, bands als Metallica, Volbeat, Divine Heresy, Pantera, Dimmu Borgir, Cradle of Filth, Fear Factory, Disturbed, Slipknot, Nightwish, Sepultura, Machine Head, System of a Down, Tristania. Maar ook Therapy?, Guns n'Roses (in '92 naar Nijmegen naar concert geweest), Katy Perry (zitten leuke nummers tussen), Creedence Clearwater Revival, Offspring, Green Day, Pennywise, Lagwagon, NOFX, Band of Horses, Serj Tankian, Nirvana, Sick Puppies, Sum41, Foo Fighters... teveel om op te noemen eigenlijk. Ook af en toe is klassiek ook heerlijk.

Geplaatst: di jun 28, 2011 2:49 pm
door Joost
Flipron, Madness, Urban Voodoo MachineDe laatste tijd dan weer...

Heerlijk.

Geplaatst: wo jun 29, 2011 10:39 am
door frank
Hele dag radio kinkfm aan, bevalt prima :)

Geplaatst: wo jun 29, 2011 4:42 pm
door Sjors
@Frank wrote:


Hele dag radio kinkfm aan, bevalt prima :)Als de radio dan toch aan moet (ik kies liever zelf m'n muziek), dan ben ik ook absoluut voor Kink FM :) Tijdens één van mijn stages stond die zender meestal op, maar verder word ik vaak gekweld met 538 of zo, of nog veel erger: 100% NL.

Geplaatst: do jun 30, 2011 9:42 am
door Reverend JJ
Black Sabbath.

Geplaatst: do jun 30, 2011 11:02 am
door frank
@Sjors wrote:


@Frank wrote:


Hele dag radio kinkfm aan, bevalt prima :)Als de radio dan toch aan moet (ik kies liever zelf m'n muziek), dan ben ik ook absoluut voor Kink FM :) Tijdens één van mijn stages stond die zender meestal op, maar verder word ik vaak gekweld met 538 of zo, of nog veel erger: 100% NL.

Bizar nieuws dus: Kink FM stopt per 1 oktober :(

Geplaatst: vr jul 01, 2011 8:45 am
door Sjors
@Frank wrote:


Bizar nieuws dus: Kink FM stopt per 1 oktober :(Oh, dat is echt zonde!

Geplaatst: za jul 02, 2011 6:25 am
door frank
Ja, want ik ben veel te lui om mn eigen muziek uit te kiezen,

maar andere radiozenders zijn knap waardeloos :S

Geplaatst: wo jul 06, 2011 7:35 am
door Martijn
Even verdiepen in internet radio dan, zijn vast tientallen alternative zenders te vinden. Anders wordt het 3fm. Dat trek ik ook nog wel es.

Geplaatst: do jul 07, 2011 10:01 am
door quoco
Het draait bij mij toch vooral om Metal: "thrash, death, black metal, nwobhm, doom, prog noem maar op.Daarnaast luister ik bij tijd en wijle ook nog naar mzuiek van Dead can dance, the Swans, Nick Cave of het oudere werk van the Cure of Einsturzende neubauten.Om de tegenstelling wat meer compleet te maken ben ik dol op muziek van bij voorbeeld: La troba kung fu, Ojos de brujo, la pegatina en het werk van Dusminguet.

Geplaatst: vr jul 08, 2011 12:24 pm
door Jeroen
De nieuwe van Channel Zero (Belgische metalband) staat op de luisterpaal! Ook leuk voor op de achtergrond... http://3voor12.vpro.nl/speler/luisterpaal/44895172#luisterpaal.44895172

Geplaatst: di jul 12, 2011 1:11 pm
door quoco
Ik ben zelf niet zon CZ fan.

Ik kijk wel erg uit naar de nieuwe plaat van het Poolse Deathmetalinstituut Vader!

http://www.smnnews.com/2011/07/09/vader-makes-come-and-see-my-sacrifice-available-for-streaming/

Geplaatst: do jul 14, 2011 10:00 am
door Jeroen
Klinkt heel aangenaam, inderdaad...

Geplaatst: vr jul 15, 2011 6:50 am
door frank
- Eagles of Death Metal

- Iron Maiden

- Infadels

- AD/DC

- Johnny CashTja, qua radio... Kink is altijd vroeg bij nieuwe muziek en daar draait het om muziek, 3fm laat... en daar ouwehoeren ze te veel over onzin.

Geplaatst: di okt 04, 2011 2:15 pm
door I.c.e motion
Veel verschillende soorten muziek, voornamelijk als het een goede sfeer weet op te roepen op het juiste muziek.. en dat is veel metal, maar ook de nodige EBM en elektronisch lawaai..Om wat namen te noemen: Opeth, Ayreon, Draconian, My Dying Bride, Dark Tranquillity, In Extremo. ASP, the Prodigy, Nachtmahr, Feindflug, Deine Lakaien, Dresden Dolls. Maar ook muzikanten als Tori Amos en Yann Tiersen.Een band in het bijzonder die ik dan toch ff wil noemen.. the Vision Bleak. Die maken, aldus henzelf: horror-metal :P En dat doen ze IMO behoorlijk goed. Vooral Carpathia (album volledig geinspireerd door verhalen van HP Lovecraft) is erg fijn.

Geplaatst: di okt 04, 2011 3:21 pm
door Sjors
@I.c.e motion wrote:
Een band in het bijzonder die ik dan toch ff wil noemen.. the Vision Bleak. Die maken, aldus henzelf: horror-metal :P En dat doen ze IMO behoorlijk goed. Vooral Carpathia (album volledig geinspireerd door verhalen van HP Lovecraft) is erg fijn.


Dat is idd een gaaf album! Ik moet bekennen dat ik de verhalen van Lovercraft niet echt ken, maar de teksten en de sfeer van de nummers zijn cool en zeker horrorachtig.