Pagina 1 van 1

Geplaatst: ma jun 06, 2011 7:46 am
door frank
The highly anticipated next chapter of The Twilight Saga, directed by Academy Award winner Bill Condon. The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 opens in theaters November 18, 2011.

[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sIpeBi6SG4A[/video]Mja, wat moet je hiervan zeggen?

Geplaatst: ma jun 06, 2011 8:55 am
door Jeroen
Als je fan bent van het Twilight gebeuren, kan ik me voorstellen dat dit een film is waar je naar uit kijkt. Ik niet, overigens.

Geplaatst: ma jun 06, 2011 9:03 am
door minischaapje
http://film.fok.nl/nieuws/447101/1/1/100/twilight-eclipse-domineert-mtv-movie-awards.htmldit is ook zo grappigenige reden dat het beste acteur heeft gekregen is omdat die gast 'oh zo lekker' is, nou nou nou, waar gaat dit heen,

kunnen we films niet meer beoordelen op KWALITEIT?wil dit deel wel zien, heb bijna alle boeken gelezen en films gezien, dan deze ook maar erachteraan. hoewel het steeds kwijleriger word (helaas)

zoals meestal: het boek was beter.

Geplaatst: ma jun 06, 2011 9:38 am
door Reverend JJ
Na de eerste twee delen onder lichte dwang van mijn vriendin gekeken te hebben, durf ik geen vampierfilms meer te kijken. Ik vrees namelijk steeds dat ik dan weer twee uur van mijn leven kwijt ben aan slechte acteurs die moeilijk kijken.

Geplaatst: wo jun 22, 2011 2:58 pm
door Martijn
Gisteren aflevering 5 van Supernatural S6 gezien en die speelt erg grappig in op de twillight rage. :)Ik heb verder totaal geen interesse en kan dus ook geen mening geven over de films.

Geplaatst: vr jun 24, 2011 8:47 pm
door Laura
Achja Het zijn gewoon kinder romannetjes. Wij groeiden vroeger op met Saved by the bell en dat soort ongein. Tieners van nu kijken hiernaar.

Ondanks dat het niet mijn soort films zijn, ben ik wel wat dankbaar dat ze er zijn. Deze films hebben er wel weer voor gezorgd dat vampieren weer mogen en dat je dan niet gelijk van gothic hoeft te houden ;)

Geplaatst: di okt 11, 2011 5:57 pm
door MissLizBit
@martijn wrote:


Gisteren aflevering 5 van Supernatural S6 gezien en die speelt erg grappig in op de twillight rage. :)Ik heb verder totaal geen interesse en kan dus ook geen mening geven over de films.

Weet precies welke je bedoelt.... Geniaal gedaan. Dean doet het ook best leuk als bloedzuiger....oeps, spoiler alert?De boeken van Twilight zijn naar mijn mening toch echt beter, ik vind de films leuk maar ik ben van een generatie die is opgegroeid met Bram Stokers Dracula en Interview With A Vampire. En niet te vergeten de wekelijkse portie Buffy the Vampire Slayer. Dat waren tenminste vampieren, zelfs Angel was nog bad-ass.. en Spike!

Geplaatst: wo okt 19, 2011 12:15 pm
door Robbert
Vampierfictie heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een subgenre wat eigenlijk volkomen losgezien kan worden van horror, zo lijkt het :P

Geplaatst: zo nov 27, 2011 8:18 pm
door MissLizBit
Vanochtend deel 1 in de bios gekeken (dan heb je geen last van zwijmelende bakvissen) en tja... Tis best een aardige film maar ik blijf bij wat ik eerder gezegd heb; het boek is beter. Hoewel ik in het boek weer niet kan genieten van Peter Fascinelli als Carlisle.

Zou toch zweren dat die gebaseerd is op Tom Cruise's Lestat uit Interview with a vampire....

Geplaatst: ma nov 28, 2011 2:37 pm
door Sic
Vampieren horen bloed te zuigen en geen piemels...gay-ass bagger..

Geplaatst: ma nov 28, 2011 4:20 pm
door Robbert
@Sic wrote:


Vampieren horen bloed te zuigen en geen piemels...Toch heeft niemand minder dan Friday The 13th-regisseur Sean S. Cunningham 40 jaar geleden al over precies dat onderwerp (een piemelzuigende vampier dus) een heuse sexfilm gemaakt :P


Geplaatst: ma nov 28, 2011 5:10 pm
door Sjors
@Sic wrote:


Vampieren horen bloed te zuigen en geen piemels...gay-ass bagger..Vind ik leuk :D

Geplaatst: di nov 29, 2011 8:32 am
door Sic
@Robbert wrote:


Toch heeft niemand minder dan Friday The 13th-regisseur Sean S. Cunningham 40 jaar geleden al over precies dat onderwerp (een piemelzuigende vampier dus) een heuse sexfilm gemaakt :PHahahaha "will i ever get to the bottom of this hairy case?" :D