Streamingdienst Horrify bestaat 1 jaar!

Vandaag is het een jaar geleden dat streamingdienst Horrify lanceerde. Het aanbod is inmiddels behoorlijk gegroeid en nog steeds komen er bijna dagelijks titels bij; Evil Dead, Thirteen Ghosts, Secret Windows en Insidious-films. Ook zijn recent de series L.A. Macabre en Into The Dark begonnen. En natuurlijk diverse titels die geschikt zijn om met Halloween te kijken.

PRIJSVRAAG AFGELOPEN Om het 1-jarig bestaan van Horrify te vieren, mogen we 3x een jaarabonnement verloten! En dat gaat heel simpel, beantwoord de onderstaande vraag!

Afgelopen weekend is de serie Into The Dark begonnen, elke aflevering staat een feestdag of bijzondere datum centraal zoals: Halloween, Kerst, Oud & Nieuw, Valentijnsdag en 1 april. De serie is geproduceerd door Blumhouse Productions, bekend van Insidious, The Purge, Get Out en Split.

In de eerste aflevering ‘The Body‘ heeft huurmoordenaar Wilkes zojuist zijn laatste klus geklaard. Hij moet enkel nog het lichaam dumpen. Wilkes wikkelt het slachtoffer in plastic en sleept het nonchalant naar buiten. Aangezien het Halloween avond is denken nietsvermoedende voorbijgangers dat het lijk onderdeel van zijn kostuum is. Als hij echter met dat lijk op een feestje belandt, loopt de avond toch gigantisch uit de hand.

6 Reacties
 1. Desirée Peters zegt

  Ik ben een liefhebber van horror, maar ook horror heb je in soorten en maten. Ik ben benieuwd of deze streamingdienst iets voor mij is.

 2. Marlies zegt

  Gefeliciteerd met jullie 1-jarig bestaan 🙂

 3. rita de leeuw zegt

  ik heb wel zin in een beetje griezelen, lekker warm en veilig onder mijn dekentje

  1. Frank Mulder zegt

   Oops, het formulier werkte eventjes niet. Kun je het nog eens proberen?

   1. rita zegt

    Ik ga voor de herkansing hahaha…..

    Ik heb wel zin in een beetje griezelen, lekker warm en veilig onder mijn dekentje

 4. Rob zegt

  Ik heb nog steeds geen abo genomen. De reden is vooral dat ik de meeste films die ik zou willen zien zelf al op DVD of Blu Ray heb. Ik krijg wel wekelijks de nieuwsbrief en ik moet zeggen dat het assortiment wel steeds beter wordt. Met de twee nieuwe series begint het langzamerhand ook voor mij interessant te worden.
  Ik zie het nog even aan, maar wie weet volgend jaar….

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.