Corona-proof Halloween De Nachtvlinders

Vier met ons corona-proof Halloween! Lees meer!

Halloween-mondkapjes: Versier en win!

We zitten in een nieuwe lockdown, corona blijft de samenleving teisteren. Hoe vieren we nu dan Halloween? Natuurlijk willen we ons wel verkleden! Dan gaan we dat ook doen. Doe met ons mee en versier je mondkapje voor Halloween!

Hoe doe je mee?

Knutsel, knip, plak, schilder, teken of versier op wat voor manier dan ook jouw mondkapje. Deel een foto(‘s) van jezelf met mondkapje op insta of facebook en tag ons met de tekst:
Horrorfans hebben leren overleven @denachtvlinders #halloweenmask

Wat kun je winnen?

En verder natuurlijk

Meedoen kan tot 30 oktober 2020. De redactie van De Nachtvlinders selecteert uit alle inzendingen één winnaar en kondigde deze tijdens de Halloween-uitzending op 31 oktober aan! Medewerkers van De Nachtvlinders zijn uitgesloten van de prijzen. Jouw foto mogen we met naamsvermelding op De Nachtvlinders gebruiken. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld.

Vier veilig Halloween met De Nachtvlinders

Omdat Halloween festiviteiten dit jaar een beetje in het water vallen, hebben wij een Halloween-festival georganiseerd waar je thuis van kunt genieten. Naast deze prijsactie lees je hier het hele programma.

Plaats een reactie

//