Corona-proof Halloween De Nachtvlinders

Vier met ons corona-proof Halloween! Lees meer!

Halloween-schrijfwedstrijd: Maak deze zin af en win!

Halloween is maar stom dit jaar! Veel activiteiten zijn of worden afgelast. Maar wij gaan niet bij de pakken neerzetten en organiseren een eigen corora-proof Halloween-festival: HALLOWSTREAM. Dat is nog niet alles, je kunt ook meedoen met deze schrijfwedstrijd en geweldige prijzen winnen!

Wat moet je doen?

Gebruik het onderstaande formulier om deze zin af te maken: “Op het kantoor van de Nachtvlinders is vandaag niets spannends gebeurd. Behalve…”

That’s it! Dus bijvoorbeeld:
“Op het kantoor van de Nachtvlinders is vandaag niets spannends gebeurd. Behalve dat Nick in de kelder is gevonden, verstrengeld in mannequin ledenmaten.”

Wat kun je winnen?

Meedoen kan tot 30 oktober 2020. De redactie van De Nachtvlinders selecteert uit alle inzendingen één winnaar en kondigde deze tijdens de Halloween-uitzending op 31 oktober aan!

Doe mee:

Vier veilig Halloween met De Nachtvlinders

Omdat Halloween Nederland en de wereld nog teistert, hebben we een Halloween-festival georganiseerd. Naast deze prijsactie lees je hier het hele programma.

Nick Vossen

Schrijft de Eldritch Twins boekenreeks en andere horror/comedy fictie. Is 'expert' in het jongleren van allerlei creatieve projecten.

Plaats een reactie

//