Hannekes Halloween Tip 10

5. Texas Chainsaw Massacre (2003)

Remake van de klassieker uit 1974, met o.a. Jessica Biel. Het is 1973 en een groep jongeren is onderweg naar een concert van Lynyrd Skynyrd wanneer ze een lifter tegen komen. De vrouw is compleet in shock en schiet zichzelf uiteindelijk door het hoofd. Ze willen de politie bellen en gaan op zoek naar een telefoon. Uiteindelijk komen ze terecht bij het huis van Leatherface, die de jongeren één voor één opjaagt met zijn kettingzaag.

Naar mijn mening een geslaagde remake. Gewoon een lekkere slasher om op 31 oktober op te zetten. Lichten uit, kaarsjes aan en de deuren goed op slot doen.

The Texas Chainsaw Massacre Official Trailer #1 - (2003) HD

[bol titel=”Texas Chainsaw Massacre Jessica Biel”]

Tip 6: Last house of the Left >>>

Interessant artikel?

11 gedachten over “Hannekes Halloween Tip 10”

 1. Ja idd een top 10 van remakes eigenlijk. Blijkbaar zijn de verhalen nog steeds goed, maar was het tijd voor een nieuwe jas/ special effects. Jeepers Creepers, ja ik heb iets met vogelverschrikkers ofzo, ik vind ze echt heel eng! Hou je niet van Michael Keaton? Haha, ik vond m in batman wel goed.

  Beantwoorden
 2. Geen top tien, maar ik weet wel wat ik met Halloween ga kijken. “Cockneys vs. Zombies” ligt al een hele tijd op me te wachten. Ik hoop dat ik ook vanavond de verleiding kan weerstaan :-). En heerlijk old school staat ook Braindead van Peter Jackson op het programma.

  Beantwoorden
 3. Vanavond zoveel mogelijk proberen meepikken van de Prime Telenet-avond, op Halloween zelf twijfel ik nog tussen Rec-trilogie of heel de week Walking Dead seizoen 1-2

  Beantwoorden
 4. ..ksnap niet dat je Remakes verkiest boven de originele.. de eerste Chainsaw massacre is ongeevenaard.. en t zelfde geld zeker voor Frankenstein.. hoewel ik stiekum Son of Frankenstein de beste vind..

  Beantwoorden
 5. Ja ik ben gewoon een remake fan denk ik. Ik vind de nieuwe versies gewoon beter qua special effects, camera werk en soms zelfs het acteerwerk (niet altijd he). Natuurlijk werkt een remake niet in alle gevallen (The Shining hoeven ze van mij niet opnieuw te maken) maar soms ook wel. Vind ik…

  Beantwoorden
 6. Trick r Treat op 1 helemaal mee eens gisteren nog eventjes gekeken om het halloween gevoel te krijgen. Halloween II (remake Rob Zombie) daarna, moet zeggen dat ik de originel wel beter vond qua sfeer, the specials daarentegen Rob Zombie gaat wel voor het betere slacht werk.

  Beantwoorden
 7. White Noise 2 is met Nathan Fillion…

  Blijkt wel weer dat smaken verschillen, vind het eerlijk gezegd een waardeloze lijst (op Trick r Treat na.)

  Beantwoorden

Plaats een reactie