Hannekes Halloween Tip 10

6. Last house on the Left (2009)

Deze film uit 2009 is een remake van de versie uit  1972. De familie Collingwood heeft vakantie en spendeert deze in hun vakantiehuis in het bos. Dochter Mari besluit om haar vriendin Paige te bezoeken. Ze ontmoeten een jongen, Justin, waarmee ze wiet gaan roken in het motel waar hij verblijft. En dan komt opeens Justins criminele en psychotische vader binnen met zijn posse. Vanaf dan moet Mari vechten om te overleven.

Ik vond dit zelf een hele spannende film. Je denkt constant mee met de hoofdpersoon. Hoe kan zij zich bevrijden uit de constant benauwende situaties? Je moet wel een beetje sterk in je schoenen staan wil je deze film afkijken. Zo zit er een gruwelijke verkrachtingsscène in die ik zelf heb doorgespoeld.
Met Sara Paxton en Aaron Paul (Breaking Bad).

Last House On The Left (2009) - Official Trailer

[bol titel=”Last house on the left”]

Tip 7: Frankenstein >>>

Interessant artikel?

11 gedachten over “Hannekes Halloween Tip 10”

 1. Ja idd een top 10 van remakes eigenlijk. Blijkbaar zijn de verhalen nog steeds goed, maar was het tijd voor een nieuwe jas/ special effects. Jeepers Creepers, ja ik heb iets met vogelverschrikkers ofzo, ik vind ze echt heel eng! Hou je niet van Michael Keaton? Haha, ik vond m in batman wel goed.

  Beantwoorden
 2. Geen top tien, maar ik weet wel wat ik met Halloween ga kijken. “Cockneys vs. Zombies” ligt al een hele tijd op me te wachten. Ik hoop dat ik ook vanavond de verleiding kan weerstaan :-). En heerlijk old school staat ook Braindead van Peter Jackson op het programma.

  Beantwoorden
 3. Vanavond zoveel mogelijk proberen meepikken van de Prime Telenet-avond, op Halloween zelf twijfel ik nog tussen Rec-trilogie of heel de week Walking Dead seizoen 1-2

  Beantwoorden
 4. ..ksnap niet dat je Remakes verkiest boven de originele.. de eerste Chainsaw massacre is ongeevenaard.. en t zelfde geld zeker voor Frankenstein.. hoewel ik stiekum Son of Frankenstein de beste vind..

  Beantwoorden
 5. Ja ik ben gewoon een remake fan denk ik. Ik vind de nieuwe versies gewoon beter qua special effects, camera werk en soms zelfs het acteerwerk (niet altijd he). Natuurlijk werkt een remake niet in alle gevallen (The Shining hoeven ze van mij niet opnieuw te maken) maar soms ook wel. Vind ik…

  Beantwoorden
 6. Trick r Treat op 1 helemaal mee eens gisteren nog eventjes gekeken om het halloween gevoel te krijgen. Halloween II (remake Rob Zombie) daarna, moet zeggen dat ik de originel wel beter vond qua sfeer, the specials daarentegen Rob Zombie gaat wel voor het betere slacht werk.

  Beantwoorden
 7. White Noise 2 is met Nathan Fillion…

  Blijkt wel weer dat smaken verschillen, vind het eerlijk gezegd een waardeloze lijst (op Trick r Treat na.)

  Beantwoorden

Plaats een reactie