Horrorfilms 2016

De lijst met horrorfilms 2016 wordt natuurlijk het hele jaar door bijgewerkt. En films die tot nu toe zijn uitgekomen, vind je op de pagina met meer dan 300 filmrecensies. En kijk ook bij het overzicht horrorfilms 2018.
Naar welke horrorfilms kijk jij uit?

Zijn we een film vergeten? Laat het ons weten!

Horrorfilms en -series

Gelukkig 2016 met veel horrorfilms allen!
Horrorfilms 2016 - Goosebumps
Het is een traditie, op de eerste dag van het jaar een zo duidelijk mogelijk overzicht van horrorfilms publiceren. 42, dat is het aantal horrortitels dat op moment van schrijven in het onderstaande overzicht staat. Horrorfilms met een Nederlandse releasedatum voor bioscoop of thuis (dvd, blu-ray, vod). Ook staan er dit jaar horrorseries tussen.

10 gedachten over “Horrorfilms 2016”

 1. The Final Girls vond ik verrassend goed.

  Knock, Knock vond ik echt belabberd slecht.

  Sinister 2 vond ik goed te doen, maar de eerste was een stuk beter.

  Deathgasm deed me aan films als Braindead denken en dat is toch wel erg in mijn straatje. Als je er van houd is het een topfilm.

  Les Revenants vond ik matig. Niet slecht, maar ook niet zo geweldig dat ik het aan zou raden om te gaan kijken. Ik had er denk ik te veel van verwacht…

  The Conjuring 2 vond ik erg sterk voor een 2de deel. Zeker het kijken waard.

  Beantwoorden
 2. Staan leuke titels in om te kijken. Ben ook behoorlijk benieuwd naar the purge 3. Deel 1 vond ik super, 2 vond ik wel minder maar wel leuk om te kijken. Dus hoop dat deel 3 weer heel goed wordt.

  En voor iedereen de beste wensen en hopen dat het een goed film jaar wordt!

  Beantwoorden
 3. Dat wordt vooral weer veel ’s nachts kijken, vrouwlief deelt mijn liefde voor het genre niet en mijn zoontje van 3 moet ik dit niet aandoen :p

  Beantwoorden

Plaats een reactie