[boek] Night Shift

Night Shift, 1978

Night Shift 1978 Stephen King Nederlandse titel: Satanskinderen


Verhalenbundel met:
Jerusalem’s Lot
Graveyard Shift
Night Surf
I am the Doorway
The Mangler
The Boogeyman
Grey Matter
Sometimes They Come Back
Strawberry Spring
The Ledge
The Lawnmower Man
Quitters, Inc.
I Know What You Need
The Last Rung on the Ladder
Children of the Corn
The Man Who Loved Flowers
One For the Road
The Woman in the Room

[better-ads type='banner' banner='90327' ] Meer in de wereld van Night Shift:

Plaats een reactie