Top 5 New School Slashers

1. Hatchet (2006, Adam Green)

De taglines omschrijven de film behoorlijk goed: It’s not a remake. It’s not a sequel. And it’s not based on a Japanese one en Old school American Horror. Als een groep toeristen op een spooktocht door de moerassen van Louisiana trekken krijgen ze te maken met de plaatselijke legende, Victor Crowley. Hatchet is een pure slasher die niks nieuws doet binnen het genre maar zich wel dergelijk bewust is van alle clichés van het genre zonder een parodie te worden. Maar je kunt de film ook weer niet helemaal serieus nemen, helemaal niet wanneer we getuige zijn van de ultra bloederige, creatieve en gory kills! Inmiddels lijkt er al een derde deel aan te komen.
[bol titel=”Hatchet”]
 

Dit is een persoonlijke lijst dus het is goed mogelijk dat je het niet eens bent met de volgorde of dat je een film mist. We zijn ook benieuwd naar jouw top 5, laat hem achter in de reactie hieronder!

9 gedachten over “Top 5 New School Slashers”

    • Cold Prey zou ik alle 3 delen achter elkaar kijken, persoonlijk vond ik deel 1 toch de beste film. Zou echt eens in de bioscoop vertoond moeten worden, Cinema Egzotik of zo.

      Beantwoorden

Plaats een reactie