Valentijnsdag: datingtips uit horrorfilms. 5 do’s & 5 don’ts

Datingtips: 5 sterke aanraders voor een veilig valentijn

5.   Wanneer je vriend of vriendin maar niet terugkomt…

…neem één of ander wapen met je  mee.  We snappen dat je geïrriteerd bent, omdat je vriend of vriendin 30 minuten geleden even naar de keuken ging voor een drankje,  maar als je iets om handen hebt, kan Michael Myers je tenminste niet met een telefoonsnoer wurgen.

Gerelateerde afbeelding
Halloween (1978)

4.   Cellphones save lifes

Ga altijd naar een plek met een goed signaal.  En hou  oplader bij de hand – we weten allemaal dat een lege batterij of weinig tot geen bereik altijd leidt tot een slechte situatie. Lever je mobiele telefoon ook vooral niet in!

3. Weet waar je heengaat

Zorg voor veiligheid. Een GPS of TomTom zou de helft van de super enge scenario’s die de horrorwereld te bieden heeft voorkomen. Je date zal zich veiliger voelen als je de donkere zijstraten en onverharde zandwegen niet verkent. Houd je auto in goede staat, want auto’s willen nog wel eens weigeren te starten op cruciale momenten.  Vul de tank vooral bij voordat je jouw date ophaalt en wees niet bang om iemand de weg te vragen als je bent verdwaald. Welke horrorfilms herken jij?

2. Vertrouw op je gevoel

Als iets tijdens jullie ontmoeting niet goed voelt, twijfel dan niet om de date te beëindigen met een beleefd excuus en weg te gaan. Lijkt je valentijnsdate op een moordenaar? Praat je date als een moordenaar? Neem dan aan van Scream: je date is waarschijnlijk ook een moordenaar! #Scream

Afbeeldingsresultaat voor boyfriend is the killer scream
Scream 2 (1997)

1.  Blinde date?

Online daten kan een hele bijzondere ervaring zijn. Om daar zeker van te zijn, is het essentieel om bepaalde veiligheidsmaatregelen te nemen. Probeer zoveel mogelijk te weten te komen over je potentiële partner voordat je op de eerste date gaat.

Nieuwe technologie en sociale netwerken zijn geweldige manieren om wat research te doen over je date. Privacy is uiteraard heel belangrijk, maar je wilt natuurlijk wel vervelende ervaringen voorkomen. Het beste is om je date op te zoeken via Google en zijn aanwezigheid op sociale netwerken als Facebook, Twitter en Instagram te checken. Zo voorkom je dat je lichaam wordt gekaapt, omdat je partner een seriemoordenaar/racist blijkt te zijn die ontbijtgranen en melk apart van elkaar eet. #GetOut

Gerelateerde afbeelding
Get Out (2017)

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie