Contact; samenwerken, nieuwstip, adverteren op DeNachtvlinders.nl

De Nachtvlinders is een online horrormagazine, waar we dagelijks nieuws en recensies brengen over het horrorgenre. Games, Films, Boeken, Evenementen en Verhalen, als het griezelig is en relevant in Nederland dan proberen wij het onder de aandacht te brengen.

DeNachtvlinders.nl is de populairste Nederlandse website over horror; sinds 28 november 2009 brengen we dagelijks nieuws en reviews over het horrorgenre in film, tv, games, boeken, speelgoed en evenementen.

Het doel? We willen horror in Nederland toegankelijker maken. Deze unieke mix wordt door de bezoekers gewaardeerd. De 20.000 unieke bezoekers per maand van De Nachtvlinders zijn iets vaker mannen (54%) dan vrouwen (46%), het merendeel van de half miljoen pageviews per jaar komt van mensen tussen de 18 en 35 jaar.

Contact

Heeft u vragen, een nieuwstip of wilt u samenwerken met DeNachtvlinders.nl?
Neem dan contact op met

Frank Mulder: +31 (0)6 52560379
of vul het formulier in.

Adverteren

DeNachtvlinders.nl is onderdeel van het Refinery89 publisher netwerk. Refinery89 is gespecialiseerd in digitale media en helpt u graag bij het realiseren van al uw wensen op advertentiegebied. U kunt voor alle advertentiemogelijkheden contact opnemen via:
T: +31 (0) 654 655 280
E: contact@refinery89.com
W: refinery89.com