Tags Nederhorror

Alles over: Nederhorror

Alles over nederhorror verzameld in dit thema. De term Nederhorror is ontstaan in 1983 toen de Nederlandse horrorfilm De Lift werd uitgebracht.

Steun Nederhorror-docu Xangadix Lives met gratis geld!

Steun tot 25 september de crowdfunding van de documentaire over Nederhorror De Johnsons en jouw bijdrage wordt gratis verdubbeld!

Nederhorror ‘The Cleaner’ valt op bij pitch in Canada

Jan van Gorkum won met 'The Cleaner' de pitchwedstrijd van het Imagine Film Festival Amsterdam en mocht daarom afreizen naar Montréal. Kijk de vette poster!
video

Ketelhuis Amsterdam toont op 12 april de meest smakeloze film van...

Carnifex, de meest smakeloze film van Nederland, draait 12 april eenmalig in het Ketelhuis Amsterdam.
Nieuwe poster The Windmill Massacre

Windmill Massacre en 7 typische Nederlandse horrorfilmideeën

Met de release van The Windmill Massacre vroegen wij van welk typisch Nederlandse fenomeen jij graag een horrorfilm zou willen zijn. We kregen stapels...
Nieuwe poster The Windmill Massacre

Nederhorror The Windmill Massacre nu op DVD/Blu-ray

Op 17 januari komt de Nederlandse horrorfilm The Windmill Massacre uit op DVD, Blu-ray en VOD.

Xangadix Lives: Nederhorror De Johnsons krijgt docu

Het 25 jaar geleden dat de De Johnsons uitkwam en dat is voor Bram Roza één van de aanleidingen de horrorfilm te eren met een documentaire! 3 vragen

Steun Nederhorror Songerskop via crowdfunding

Na de teaser en de audities, staat deze in het teken van crowdfunding voor de laatste 2000 euro de Nederlandse horrorfilm Songerkop.

Recensie: Halloween Horror Verhalen (samengesteld door Martijn Lindeboom)

'Halloween Horrorverhalen’ is een prachtig initiatief wat jammer genoeg de hooggespannen verwachtingen niet geheel waar maakt.

Bestemming Bereikt! Korte Nederhorror nu online!

Trots lieten de makers van Bestemming Bereikt ons weten dat hun productie nu voor iedereen is te zien!

Recensie: The Windmill Massacre (Nick Jongerius, 2016)

The Windmill Massacre van Nick Jongerius is een heerlijke film en zet met onze windmolen Nederhorror international weer verder goed op de kaart.

Nu in de bioscoop: Prooi (Dick Maas, 2016)

De leeuw in Prooi is het Nederlandse antwoord op Jaws en hoewel met wat kleine mankementen mogen wij daar best trots op zijn. Nu in de bioscoop.

Steun de realisatie van ‘De Wraak van Anna 2: De Vergelding’

Jordy van Treijen is een crowdfundingcamapagne gestart om het nederhorrorboek 'De Wraak van Anna 2: De Vergelding' mogelijk te maken

Horrorfilms van Dick Maas voor het eerst op Bluray!

De Halloween/Dick Maas-maand wordt compleet gemaakt met de bluray-uitgave van zijn Nederlandstalige films. De Dick Maas Collectie bestaat uit De Lift, Amsterdamned, Sint, Moordwijven, Quiz en Flodder-films.
Beste Vrienden Ferry Werkvloer slachting

Nederhorror: Kijk nu ‘Beste Vrienden’

Wat is beter om deze horrormaand oktober te beginnen met een korte Nederlandse horrorfilm? Beste Vrienden is een film van Ruwen Heggelman en zeer zeker het kijken waard!
Nieuwe poster The Windmill Massacre

The Windmill Massacre te zien tijdens Halloween Horror Show 2016

Regisseur Nick Jongerius heeft bekend gemaakt dat The Windmill Massacre te zien zal zijn tijdens Mr. Horror's Halloween Horror Show 2016.
Prooi - still film Dick Maas

Prooi: De leeuw van Dick Maas heeft een trailer

Update 13/10/2016: Prooi draait nu in de bioscoop, lees onze recensie! In de nieuwe thriller van Dick Maas duikt er een bloeddorstige leeuw op in...

Nederhorror Resonance is aan het crowdfunden

Het jonge stel Max en Elena gaat er even lekker tussen uit om tot rust te komen. Ze dwalen rond is de bossen waar...

‘Netflix & Chill’ wordt korte horrorfilm (als jij het steunt)

Netflix & Chill van regisseur Michael Middelkoop wordt een korte horrorkomedie over een filmavond op de bank om nooit te vergeten. Steun dit crowdfundingproject!

Nederhorror The Windmill Massacre in Amerikaanse bioscopen

De Nederlandse horrorfilm 'The Windmill Massacre' wordt in oktober in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht op het genrelabel MACABRE van Xlrator Media

The Windmill Massacre in première op Nederlands Film Festival

The Windmill Massacre gaat op het Nederlands Film Festival in première! Regisseur Nick Jongerius kondigde dit zojuist met trots aan op twitter.
Terence Schreurs is ijzersterk als Kristen

Recensie: Kristen (Mark Weistra, 2015)

De nachtmerrieachtige thriller Kristen, geschreven en geregisseerd door Mark Weistra die eerder Taxandria maakte, is dan ook een aangename afwisseling qua Nederhorror
Prooi

Poesie, poesie – Nieuwe teaser voor Dick Maas’ Prooi!

Prooi, de nieuwe film van regisseur Dick Maas, draait pas vanaf oktober in de bioscopen, maar er wordt nu al flink geteased! Poesie, poesie!

Korte Nederhorror ‘Pretty’ (Tristan van Doorn en Jeroen van Eden)

https://www.youtube.com/watch?v=7-iJ3kxyxrE "Op weg naar huis komt een jonge vrouw in aanraking met een wraakzuchtige geest." Gebaseerd op de Japanse urban legend Kuchisake-onna is hier de korte...
Prooi - still 3 film Dick Maas

Eerste teaser Dick Maas-thriller Prooi

Update 13/10/2016: Prooi draait nu in de bioscoop, lees onze recensie! https://youtu.be/72g6smwnwGI In oktober brengt regisseur Dick Maas een losgelaten leeuw naar de bioscopen met de...

The Windmill Massacre ‘This isn’t Hell, this is Holland’ teaser

Daar zijn eindelijk de eerste beelden van The Windmill Massacre, de nieuwe Nederlandse horrorfilm van Nick Jongerius. Nederhorror met internationale cast!