Home Tags Halloween

Alles over: Halloween

HalloweenHalloween, ook genoemd All Hallows’ eve, is de Engelse naam voor allerheiligenavond. Het feest wordt gevierd op 31 oktober 2017, avond voor Allerheiligen.

Wat ga jij deze spannende oktober-maand doen? Hieronder lees je het laatst Halloween-nieuws en vind je een overzicht van komende evenementen tijdens Halloween 2017!
Hebben we een evenement gemist, laat het ons weten!

Halloween Human Centipede-marathon in de Uitkijk, Amsterdam

Op 31 oktober toont Filmtheater “de Uitkijk” in Amsterdam de drie delen van de "The Human Centipede". Voorafgaand aan de films is er een Q&A met filmdictator Tom Six.

Landgoed het Laer organiseert griezelig diner met zes thrillerauteurs

Zes Nederlandse en Belgische thrillerauteurs zullen met passages uit hun boeken, chef-kok Gerhard Müller inspireren tot het maken van zes gerechten.
video

Korte Halloween-film “The Jester”

The Jester is geregisseerd door Colin Krawchuk en vertelt over een man die op Halloween-avond een goochelaar tegenkomt die wel erg enge trucjes heeft...

SCREAMS! Morgen speciale friday the 13th-horroravond in Hellendoorn

Morgen is het vrijdag de 13e en verandert het familiepark Hellendoorn in THE THRILL OF HELL AND THORN! Het evenement is gericht op iedereen vanaf 14 jaar.

Delirium: psychologische horror in het theater

Verwacht een psychologische marteling, opgebouwd uit spanning, geluid, storytelling, licht, special effects en andere middelen. Delirium wordt gespeeld op 13 en 14 oktober in Maastricht
Halloween apps en instagram accounts

Halloween Insta’s en Apps

Check hier de leukste Instagram-accounts en Halloween-apps. Voor veel horrorfans is de favoriete tijd van het jaar weer aangebroken. Oktober, de maand waarin griezelen centraal staat.
Halloween keert terug in 2018

Werkt Jamie Lee Curtis mee aan Halloween reboot?

We schreven in januari van dit jaar al over een mogelijke reboot van de film 'Halloween'. Inmiddels is er iets meer bekend en lijkt het erop dat niemand minder dan Jamie Lee Curtis weer meedoet.
Haunted Hall scare actor

Interview met scare actor Shelby Keizer

Overdag normale mensen, 's avonds wezens van de nacht. Wij interviewden één van de scare actors van Haunted Hall: Shelby Keizer.
Haunted Hall Beverwijk

Griezelen in de Haunted Hall in Beverwijk

De Beverwijkse bazaar is een plek waar verschillende culturen samenkomen en waar je de leukste spullen kunt kopen. Het is er altijd gezellig. Maar...

Halloween op Netflix (en nieuwe Stranger Things 2 trailer)

In de Halloween-maand oktober heeft Netflix veel te bieden voor horrorliefhebbers: Stranger Things seizoen 2, twee Stephen King-verfilmingen, Mindhunter, Slasher, Grimm, ect
Halloween evenementen 2017

Halloween-evenementen 2017

Ga jij Halloween vieren dit jaar? En weet je al wat je gaat doen of heb je geen idee? Een overzicht van de leukste Halloween-evenementen 2017 in Nederland.
Halloween feesten 2017

Halloween-feesten 2017

Ga jij Halloween vieren dit jaar? Bekijk hieronder onze lijst voor Halloween-feesten 2017 in verschillende grote steden in Nederland.
Spookhuis The Wall

Halloween Nightmares: Het grootste spookhuis van de Benelux

Nightmares Halloween mag zich zeker het grootste spookhuis van de Benelux noemen. De decors zijn mooi gemaakt, de acteurs zijn super en de sfeer is geweldig.

Amsterdamned festival eert horrorfilm De Lift

Het Amsterdamned Filmfestival in Kriterion Amsterdam keert van 25 tot 27 oktober terug, met speciale aandacht voor Dick Maas' De Lift (1983)

Halloween Fright Nights Walibi: Eddie de Clown opent eigen horrorzone!

Dit jaar heeft Eddie de Clown het ergste monsteruitschot om zich heen verzameld in zijn eigen Walibi Halloween Fight Nights scare zone: Eddie’s Area.
Ghostly Apparitions Copyright AtmosFX

Tover je woning om in een spookhuis

Op zoek naar originele Halloween-decoraties? Met de ‘digital decorations’ van AtmosFX verander je je woning met een druk op de knop in een spookhuis....
Scare Me 5.0 horrorclown

Scare Me 5.0

Kan je niet wachten tot Halloween begint? Mooi, want dat hoeft ook niet. Gisteren, vrijdag 15 september, opende namelijk de vijfde editie van Scare...
Halloween Horror Show 2017

The Halloween Horror Show returns

In de nacht van zaterdag 28 oktober op zondag 29 oktober keert Mister Horror Jan Doense terug naar Tuschinski in Amsterdam met de 9e...

‘Toyland’ thema 17e Halloween Amsterdam, kaartverkoop begonnen!

Al voor de 17e keer organiseert Amsterdam Spook een Halloweenfeest in Amsterdam, dit jaar is het thema Toyland. Vandaag start de verkoop van Early Bird tickets.

The Surrealist Ball – Halloweenfeest tijdens het Imagine Filmfestival?

Halloween in april? Amsterdam Spook en Imagine Film Festival presenteren op zaterdag 15 april The Surrealist Ball.

John Carpenter’s nieuwe Halloween-film direct vervolg op deel 2

Vorig jaar kwam het goede nieuws dat geestelijk vader van de Halloween-films, John Carpenter, weer mee ging werken aan de nieuwe Halloween-film. In dit...

Recensie: Halloween Horror Verhalen (samengesteld door Martijn Lindeboom)

'Halloween Horrorverhalen’ is een prachtig initiatief wat jammer genoeg de hooggespannen verwachtingen niet geheel waar maakt.

Lekker griezelen met de Halloween-Griezel-Express

Treinliefhebbers kunnen op het traject Apeldoorn-Dieren hun hart ophalen, want op dit spoor rijdt nog een ouderwetse stoomtrein. Naast de reguliere ritten kent deze...

Don’t Do It & Pumpkin Night – 2 korte Halloweenfilms

Yes, het is Halloween! Twee korte horrorfilms die ons laten zien dat je niet moet spotten met pompoenen. Happy Halloween!

Verslag Haunted Castle, Kasteel Keukenhof, Lisse 2016

Een kort verslag van Haunted Castle, Kasteel Keukenhof Lisse; een avond vol spookhuizen, griezelig eten, verklede mensen, toneel en een horrormarkt.