Eli Roth ontwerpt spookhuis in Las Vegas: Goretorium

Horrorfans kunnen zich binnenkort uitleven in Las Vegas. Acteur, regisseur en Hostel-bedenker Eli Roth werd namelijk gevraagd om een heus spookhuisattractie te bedenken voor de gokstad. Goretorium, zoals de attractie zal heten, moet het mekka voor de horrorfans worden.

Goretorium wordt een spookdoolhof met op het gelijkvloers een bar en een museum met allerlei rekwisieten en kostuums uit horrorfilms. Op de bovenverdieping komt er een speciale horrorbar, inclusief opgesloten dansende zombies. De bedoeling is dat de plaats vooral een interactieve plaats moet worden. Bovendien wil men ook inspelen op komende horrorfilmreleases en zal men bepaalde delen van het gebouw specifiek voor dit doel voorbehouden. Op deze manier moet het Goretorium de ultieme horror geek plek ter wereld worden, die het hele jaar door open zal zijn.

Voor Eli Roth is het niet de eerste attractie die hij bouwt. Hij mocht voor Universal Studios reeds een Hostel: Hunting Season-doolhof creëren. Deze attractie werd de best bezochte pretparkattractie van 2011 in Amerika en moest op zijn topmoment meer dan 2.000 bezoekers per uur slikken. Tijdens een speciale Halloween Horror Nights Hollywood was de acteur zelfs even een figurant in de attractie. De volgende (onofficiële) video neemt u mee doorheen de attractie.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Het Goretorium zal vanaf 27 september geopend worden in Las Vegas, op de hoek van Strip en Harmon, net naast Planet Hollywood. Er zijn al plannen om gelijkaardige spookhuizen te bouwen in London, Tokyo en New York. Deze zouden telkens rond een ander centraal horrorthema opgebouwd worden. Scream-bedenker Kevin Williamson is alvast enthousiast over het project, blijkt uit volgende tweets.

Momenteel wordt het gebouw waar Eli Roth’s Goretorium gehuisvest zal zijn volop in gereedheid gemaakt. Wie hoopt om al een glimp te kunnen opvangen, moet ik teleurstellen, want de werkzaamheden worden goed verborgen gehouden voor het oog van voorbijgangers.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Eli Roth ontwerpt spookhuis in Las Vegas: Goretorium”

Plaats een reactie