Horrorgame ‘This Is The Zodiac Speaking’ komt 15 oktober uit

This Is The Zodiac Speaking , een game van Punch Punk Games is al een tijdje bekend. Maar het spel kreeg tot nu toe nooit een releasedatum. Tot pas geleden. Het spel, wat losjes is gebaseerd op de killer uit de jaren ’70, komt volgens hun Twitterpagina op 15 oktober naar PC en consoles.

Spelers stappen in de schoenen van Robert Hartnell, een journalist uit San Fransisco, die zo’n wereldberoemd, maar minstens net zo verontrustend telefoontje ontvangt van de Zodiac moordenaar. In een combinatie van horror, sluiptechnieken en een detective modus moet je op zoek gaan naar aanwijzingen wie de moordenaar zou kunnen zijn. De game heeft meerdere eindes, dus dat houdt het spannend en interessant om het meerdere malen te spelen.

Het verhaal is geschreven door een van de beste schrijvers uit Polen: Łukasz Orbitowski. De atmosfeer is bedompt en beklemmend, wat het uitermate geschikt maakt voor het vertellen over de zoektocht naar een van de meest spraakmakende, nooit gepakte moordenaar uit de geschiedenis.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

This is the Zodiac Speaking Gameplay Trailer

Interessant artikel?

Plaats een reactie