Killing Floor 2 launchtrailer: Meer gore, meer wapens en meer mogelijkheden

Vele gamers zitten er al een tijd op te wachten: Killing Floor 2. De horror shoot-em-up is eindelijk uit en de launchtrailer laat vooral zien dat het allemaal een stuk extremer is dan het eerste deel.

Killing Floor 2
Met drie miljoen verkochte exemplaren is Killing Floor 1 een game die het boven verwachting goed gedaan heeft. Dit had met name te maken door de orginele opzet van het spel, waarbij meerdere genres met elkaar werden verworven. Zo kwamen de zombie-achtige vijanden à la het tower defense genre in waves, moest er met verdiende geld wapens gekocht worden zoals bij Counter-Strike en zorgde het perksysteem voor een vleugje RPG. Het resultaat was een game met een eigen gezicht die zich prima wist te redden in het drukbezette zombiegenre.

Met Killing Floor 2 lijkt Tripwire Interactive vooral zijn eigen formule te willen verfijnen. De gore, die in het eerste deel al rijkelijk aanwezig was, lijkt in de launchtrailer sterker, gedetailleerder en onsmakelijker in beeld te komen. Iets dat in dit genre absoluut als een pluspunt gezien mag worden.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Ook weet Tripwire Interactive te melden dat het perksysteem op de schop is genomen, de gemuteerde vijanden talrijker en afwisselender zijn en de spelers veel meer opties krijgen met betrekking tot bijvoorbeeld melee attacks. Gezien het uiterst vermakelijke eerste deel (zeker met een groep vrienden want deze game leent zich uitermate goed voor co-op) kunnen wij niet wachten om met deze game aan de slag te gaan!

Killer Floor 2 is nu verkrijgbaar voor PC en Playstation 4.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie