De ultieme horror beleving met je eigen thuisbioscoop

Ga jij echt voor de complete horror beleving in eigen huis, dan is een thuisbioscoop daarvoor de ideale plek. Onmisbare elementen zijn daarbij een goed dolby surround systeem en een groot beeldscherm of een beamer. Ga je een grote 65 inch tv kopen, hou er wel rekening mee dat je een grote ruimte nodig om die te plaatsen.

Het effect van een tv met groot scherm gaat namelijk verloren als je die in een te kleine ruimte neerzet, waar je vervolgens te dicht op moet zitten omdat die te dicht bij de bank of fauteuil staat. Dat leverde vroeger geen problemen op toen je het nog met een kleine zwart-wit tv zonder afstandsbediening moest doen.

Ben je nog zo iemand die van echt klassiekers in het griezelgenre houdt met Graaf Dracula of Frankenstein uit 1931 dan kijk je die het liefst in de originele versie in zwart wit van een ruim negentig jaar geleden. Die komen nu natuurlijk nog beter tot z’n recht op een grote tv. En hoewel er natuurlijk niets gaat boven een filmpremière in een echte bioscoop, kun je thuis ook veel plezier beleven aan het kijken van oude horror- en griezelfilms. Met de grote schermen of beamers van tegenwoordig kun je de belevenis van een bioscoop perfect nabootsen. Het één en ander wordt nog aangenamer wanneer je een grote flatscreen tv hebt. In veel huiskamers variëren de formaten van 32, 43, 55, of 65 inch. Heb je een smart-tv dan kun je niet alleen de populairste films huren, je kunt van je screen een heuse horrorbioscoop maken.

Vergelijken met Knibble

Ga je op zoek naar een super breedbeeld in hoge resolutie dan begint een zoektocht hiervoor meestal via google op internet. Maar daar zie je door de digitale bomen al snel het bos niet meer. Waar ga je dan die televisies vergelijken? Dat is nog niet zo eenvoudig. Als we je nu vertellen dat er een handige site op internet is die maar liefst 281 verschillende webshops met elkaar vergelijkt, dan wordt je vast wel nieuwsgierig waar dat is. Daar hoeven we geen geheim van te maken dat is namelijk Knibble. Dit is een online eekhoorn die producten en prijzen verzamelt zodat jij helder en eenvoudig kunt vergelijken. Hoe makkelijk is dat ! Je bespaart er niet alleen een enorme hoop zoektijd mee, maar je hebt ook in een handomdraai de beste aanbiedingen voor je op het beeldscherm. En dit alles onafhankelijk en betrouwbaar.

Geluid

Heb je eenmaal het perfecte beeld dan kun je niet zonder een optimaal geluid. Daarvoor zijn verschillende soundbars en dolby surround systemen verkrijgbaar. Hiervoor kun je ook op Knibbel terecht. Daarnaast is het aan te raden om ook online de nodige reviews te lezen van personen die eerder een vergelijkend systeem hebben gekocht. Zo weet je in ieder geval in welke richting je moet gaan zoeken. Hebben beeld en geluid de perfecte match dan kan jouw ideale horror avondje beginnen met een glaasje bloedrode wijn.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?