Creepy ‘Song of Horror’ komt naar PS4 en Xbox One

Geïnspireerd door spellen zoals Silent Hill, Resident Evil en Alone in the Dark, hebben Protocol Games ertoe geleid om Song of Horror te maken. Dit spel, met vage Lovecraftiaanse invloeden, vertelt het verhaal van een beroemde schrijver die op mysterieuze verdwenen is door een dubieuze muziekdoos. Wat volgt is een verrukkelijk spookachtige reis naar spookachtige plaatsen die barsten van de sfeer én waar geen moment in gevochten hoeft te worden.

De kracht van het spel zit in het super ongemakkelijk maken van de speler door creepy geluidjes en deuren die je open moet doen, zonder te weten wat erachter zou kunnen schuilen. Los van het feit dat je niet hoeft te vechten, zal je wel puzzels moeten oplossen onderweg. De AI van de demonen is zo geavanceerd dat die handelt naar de acties van de speler, dus geen ervaring zal hetzelfde zijn. En als je dan dood gaat, is het een permadeath systeem. Dood is dood. Je gaat dan als ander persoon verder waar je bent gebleven.

Song of Horror komt in vijf episodes, die alle vijf tegelijk uitkomen op PlayStation 4 en Xbox One op 28 mei. De game is nu al verkrijgbaar op PC.

Song of Horror [PS4/XOne/PC] Launch Trailer

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie